2 Aralık 2021

Ben Buranın Yabancısıyım Abdullah Ataşçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Abdullah Ataşçı
Çevirmen: Abdullah Ataşçı

Ben Buranın Yabancısıyım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdullah Ataşçı olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 190 sayfalık Ben Buranın Yabancısıyım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ben Buranın Yabancısıyım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ben Buranın Yabancısıyım TIKLA PDF İNDİR !

Ben Buranın Yabancısıyım Yazarı Kimdir ?

Ben Buranın Yabancısıyım yazarı Abdullah Ataşçı 'dır. Abdullah Ataşçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ben Buranın Yabancısıyım PDF indir oku

Ben Buranın Yabancısıyım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 190 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ben Buranın Yabancısıyım TIKLA PDF İNDİR !

Ben Buranın Yabancısıyım TIKLA PDF İNDİR !

Ben Buranın Yabancısıyım'da liyakatin gözetilmediği, tarikat mensuplarının devlet kademelerinde önemli yerlere geldiği bir ülke olan Âlem'de gerçekleşen birtakım olaylar anlatılıyor. Neş adlı bonobonun ülkenin en mühim kurumlarından Yüksek Terbiye Kurumu'na müdür olarak atanması, kurumdaki bazı sırların açığa çıkması ve Neş'in karakterinin yavaş yavaş çözülmesi Âlem'deki çürümüşlüğü gözler önüne seriyor.

Abdullah Ataşçı daha önce Selim Adanır adıyla yayınladığı bu alegorik romanda, yabancılık hissini kendisinin dahi ait olmadığı soğuk ve mesafeli bir yapı üzerine kuruyor; inşa ettiği kimlik ve üslupla yakın geçmişin, bugünün fotoğraflarını çekip negatifleri ayıklıyor: "Bu hikâyedeki gerçek hayvanların insanlarla hiçbir ilgisi yoktur."

Ben Buranın Yabancısıyım'daki hakikatlerin mutlak hakikatle mutlaka bir ilgisi vardır!

"Nereden nereye Neş!" Böylesine değerli, herkesin gözbebeği, toplumun itibarı bir kuruma müdür olarak atanmak kimin harcıydı? Geçmiş, sadece bu güzel düşünce için kurcalanmalıydı ona göre. Hatta geçmişin, ruhunda yarattığı tahribat bile hoş görülmeliydi, bu andan itibaren. Gelecek, geçmişi daha güzel yapabilirdi, buna öylesine inanıyordu ki şimdi…

(Tanıtım Bülteninden)

Ben Buranın Yabancısıyım TIKLA PDF İNDİR !Ben Buranın Yabancısıyım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ben Buranın Yabancısıyım, Abdullah Ataşçı

Yorum Gönder