13 Aralık 2021

Bay Mucize Debbie Macomber Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,1 TL
Yazarı: Debbie Macomber
Çevirmen: Kenan Özgür

Bay Mucize indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Debbie Macomber olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bay Mucize eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bay Mucize ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bay Mucize TIKLA PDF İNDİR !

Bay Mucize Yazarı Kimdir ?

Bay Mucize yazarı Debbie Macomber 'dır. Debbie Macomber yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Bay Mucize PDF indir oku

Bay Mucize indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bay Mucize TIKLA PDF İNDİR !

Bay Mucize TIKLA PDF İNDİR !

Debbie Macomber'dan masal tadında bir roman daha…



Kılavuz melek Harry, yirmi dört yaşındaki Addie'ye yardımcı olma göreviyle dünyaya gönderildiğinde, buranın ne kadar karışık bir yer olduğundan ve duygularla mücadele etmenin zorluğundan habersizdi...



Addie ise yaşadığı hayal kırıklıklarının ardından ailesinin evine dönmek zorunda kaldığında, çocukluk aşkı Erich ile yeniden karşılaşacağını bilmiyordu. Geçmişinde onun kalbinde yaralar açan Erich'in değişimi karşısında kayıtsızlığını koruyabilecek miydi?


(Tanıtım Bülteninden)

Bay Mucize TIKLA PDF İNDİR !

17.11.2020

Güzel kitap

Okuması keyifli, insanı dinlendiren bir kitap...

Bay Mucize TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Bay Mucize, Debbie Macomber

Yorum Gönder