3 Aralık 2021

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk İskender Pala Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: İskender Pala
Çevirmen: İskender Pala

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İskender Pala olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk Yazarı Kimdir ?

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk yazarı İskender Pala 'dır. İskender Pala yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk PDF indir oku

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Gök kubbenin altında insanın ruhunu soyan kötülükler ve giyindiren aşklar adına…Doğu ak ejder yılında başladı yirmi üç bin yıllık gizem…Uzayın sonsuzluğuna açılan kapıyı keşfe çıkmış bilge rahipler, uğruna topluca can verdikleri bir sırrın, binlerce yıl sonra, bir şair tarafından aşkın derin katmanlarına saklanarak korunacağını bilselerdi…Siruş başlıklı murassa hançerin kabzasına parmak izlerini bırakanlar, daha avuçlarının sıcaklığı gitmeden hançer kınında kan biriktiğini bilselerdi…Bağdat, İstanbul, Roma, Paris ve diğerleri; kıyılarına vuran yeni aşkın, bütün eski tarihlerini dolduracak yoğunlukta olduğunu bilselerdi…

Bilgeler, katiller, asiller ve sevgililer; ellerinde tuttukları kitabın alev almaya hazır bir aşk külçesine dönüşmek üzere olduğunu bilselerdi…Şair, ipeksi dizeleri arasına hayaller gibi sakladığı şifrelerin hoyrat ellerde ihtirasla parçalandığını, sonsuzluk şarabına kadeh yaptığı gelincik yapraklarının kinle dağıtıldığını bilseydi… Ve şimdi kim bilebilir neler olacağını, Babil uyandığı zaman?!..

Kapak Tasarım: Utku Lomlu
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk TIKLA PDF İNDİR !

06.02.2014

yüzyıllar içinde aşk

Teşbih sanatına dair çok güzel bir eser olmuş.Eşyaların da nasıl ruh kazanabildiğini öğreten bir eser.Leyla ile Mecnun kitabının dile gelerek kendini anlatması.Fuzuli´nin kaleminden çıkan Leyla İle Mecnun´un 450 yıllık bir süre içinde başından geçenleri anlatıyor.Kanuni zamanından başlayarak yüzyıllar içinde dünyanın,insanların,sanatın,İstanbul´un en önemlisi Aşk ın gelişimini ,değişimini ve sona doğru yozlaşmasını anlatıyor.L& M yüzyıllar boyunce dünyayı dolaşan ve istanbul´da bulunduğu zamanlarda Türk şiirinin büyük ustalarıyla buluşmasını anlatan bir kitap.Böylelikle Osm dön de şairin,şiirin ve sanatın ne ölçüde gelişip değiştiğini görüyoruz.Ama her şeyden önce Aşk´ı anlatan bu kitap Aşk´ın kutsallığından,aşığın vefasından,sadakatinden,aşık olunanın güzelliğinden bu güzelliğinde yaradanından geldiğinden bahesdiyorAşk ´ın vuslata ermek değil özlemek,beklemek,sabretmek olduğundan dem vuran çok içten şairene bir eser olmuş.Tarih ve Aşk karışımı...


07.11.2013

L&M

16.yy da gecen bir olayı tasvir için kullanılan "kuvoz", "şantiye şefi", "formatlama" gibi sözcükler insanın gözüne batıyor. Ayrıca Leyla ile Mecnun´un kısaltılarak L&M yazılması da nedir? Kurgu da Afrikalı Leo tarzı. Yine de can sıkıntısına iyi gelecek bir roman.


28.12.2012

ikender pala okumak için tercih edilecek son roman

İskender Pala´nın neredeyse tüm kitaplarını tek çırpıda bitirmiş biri olarak bu kitabını da okumak için aldım. Ama iki kere başladığım kitabı halen bitiremedim. Başka kitaplar girdi araya. İskender Pala okumak isteyen biri için tercih edeği ilk kitap olmasını bu nedenle istemiyorum. Bu kitabı ben ilk eser olarak okumuş olsa idim bir daha belki o eşsiz eserlerini  okuyamayacaktım. Şimdi hayranı olduğum büyük yazarı tanıyamayacaktım.

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk, İskender Pala

Yorum Gönder