5 Aralık 2021

Aşk (Gri Kapak) Elif Şafak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Elif Şafak
Çevirmen: Elif Şafak

Aşk (Gri Kapak) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Şafak olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk (Gri Kapak) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk (Gri Kapak) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk (Gri Kapak) TIKLA PDF İNDİR !

Aşk (Gri Kapak) Yazarı Kimdir ?

Aşk (Gri Kapak) yazarı Elif Şafak 'dır. Elif Şafak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşk (Gri Kapak) PDF indir oku

Aşk (Gri Kapak) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk (Gri Kapak) TIKLA PDF İNDİR !

Aşk (Gri Kapak) TIKLA PDF İNDİR !
"Ya ortasındasındır Aşkın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde..
Ella Rubinntain (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte "sorunsuz" bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir.

Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella'yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır.

Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar... ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller...

Aşk... kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası...
Aşk... Elif Şafak'tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman.



Sayfa Sayısı: 419

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Aşk (Gri Kapak) TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

Güzel

Oldukça etkileyici bir roman.


18.10.2020

Aşk

Gayet güzel bir kitap.


18.05.2020

aşk

aşka aşık olma durumu. İç dünyamda ufuklar açan birkaç romandan biri oldu benim için. Aşkın nitelikli kavramları bile somut örnekleriyle ete kemiğe bürünüyor.

Aşk (Gri Kapak) TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşk (Gri Kapak), Elif Şafak

Yorum Gönder