25 Aralık 2021

Anlaşıldı Tamam Roald Dahl Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Roald Dahl
Çevirmen: Berrak Göçer

Anlaşıldı Tamam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Roald Dahl olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 168 sayfalık Anlaşıldı Tamam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anlaşıldı Tamam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anlaşıldı Tamam TIKLA PDF İNDİR !

Anlaşıldı Tamam Yazarı Kimdir ?

Anlaşıldı Tamam yazarı Roald Dahl 'dır. Roald Dahl yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Anlaşıldı Tamam PDF indir oku

Anlaşıldı Tamam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 168 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anlaşıldı Tamam TIKLA PDF İNDİR !

Anlaşıldı Tamam TIKLA PDF İNDİR !

Sıra dışının krallığına hoş geldiniz!

Casus, savaş pilotu, çikolata tarihçisi ve tıbbi buluşlar yapan bir mucit. Roald Dahl, yazdığı kitaplar kadar renkli bir yazar. Charlie'nin Çikolata Fabrikası ve diğer çocuk kitaplarıyla tanınan Dahl'ın yetişkinlere anlattığı hikâyeler de bir o kadar sihirli.

Düşen uçaklar, silah arkadaşlarının yolunu gözleyen askerler, savaşın akıl almaz cinnet hali... İkinci Dünya Savaşı'nda pilot olarak görev yapan Dahl, Anlaşıldı, Tamam'da savaş pilotlarının tuhaf hayatlarını ve deneyimlerini, havada her an ölümle burun buruna nasıl yaşadıklarını dehşetli ve karanlık, heyecan ve mizah dolu öykülerde resmediyor.

Anlaşıldı, Tamam, dünyayı kuşbakışı seyreden deneyimli bir pilotun gözünden, insanların içindeki iyiliğin ve kötülüğün savaşta ne şekillerde ortaya çıktığına dair sürükleyici ve çarpıcı bir derleme. Kemerlerinizi bağlayın!

(Tanıtım Bülteninden)

Anlaşıldı Tamam TIKLA PDF İNDİR !Anlaşıldı Tamam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Anlaşıldı Tamam, Roald Dahl

Yorum Gönder