30 Aralık 2021

Amerikana Chimamanda Ngozi Adichie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,43 TL
Yazarı: Chimamanda Ngozi Adichie
Çevirmen: Zeynep Çiftçi Kanburoğlu

Amerikana indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Chimamanda Ngozi Adichie olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Amerikana eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Amerikana ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Amerikana TIKLA PDF İNDİR !

Amerikana Yazarı Kimdir ?

Amerikana yazarı Chimamanda Ngozi Adichie 'dır. Chimamanda Ngozi Adichie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Amerikana PDF indir oku

Amerikana indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Amerikana TIKLA PDF İNDİR !

Amerikana TIKLA PDF İNDİR !
Chimamanda Ngozi Adichie'den, çağımızda hem çok tartışılıp hem de sıkça görmezden gelinen ırk meselesi üzerine cesur bir roman. Üniversite eğitimi için Amerika'ya giden genç bir Nijeryalı kadının arkadaşlık ve aşk ilişkileri, toplumdaki kadın erkek rolleri ve kültür çatışması üzerine ince gözlemleriyle bezeli Amerikana, sosyal sınıf ve ten rengine dayalı kabileciliğin günümüzdeki varlığını irdeliyor. Afrikalı kimliğinin Afrika, Avrupa ve Amerika'daki farklı algılarını sorgularken ırk ve ırkçılık üzerine aslında son derece basit ama tam da basit olduğu için örtbas edilebilen meseleleri gözler önüne seriyor. Biri Amerika'ya biri Avrupa'ya giden iki çocukluk aşkı, Ifemelu ve Obinze'nin hikâyesi üzerinden Batılılaşmanın bir yanıyla Batı'ya "maruz kalmak" da demek olduğunu, sözünü sakınmadan anlatıyor Amerikana.

Nijerya'nın önde gelen genç seslerinden Adichie, National Book Critics Circle Ödülü'ne layık görülen ve başta The New York Times olmak üzere birçok mecmuanın yılın en iyi kitapları listesinde yer alan romanıyla çağdaş dünya edebiyatının önemli isimleri arasına girmeyi başardı. Özünde yıllara yayılmış bir aşk hikâyesi olan Amerikana, ufuk açıcı bir kitap.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 640

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Amerikana TIKLA PDF İNDİR !

16.08.2020

Ifemelu

Irkçılık, göç kavramlarını güzel bir aşk hikayesi içinde anlatan başarılı ve akıcı bir roman.

Amerikana TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Amerikana, Chimamanda Ngozi Adichie

Yorum Gönder