21 Aralık 2021

Ahraz Deniz Gezgin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Deniz Gezgin
Çevirmen: Deniz Gezgin

Ahraz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Deniz Gezgin olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ahraz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ahraz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ahraz TIKLA PDF İNDİR !

Ahraz Yazarı Kimdir ?

Ahraz yazarı Deniz Gezgin 'dır. Deniz Gezgin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ahraz PDF indir oku

Ahraz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ahraz TIKLA PDF İNDİR !

Ahraz TIKLA PDF İNDİR !

"Her şeye büyük bir merak besliyordu. Gökyüzünü, açık denizi, karşı adayı, rüzgârın uyuduğu yeri ve daha çok şeyi... bilmek değil hissetmek istiyordu. Varlıktan çok yokluktu merak ettiği, hiçlik; tıpkı kendi gibi."

Ahrazsuyla başlayıp suyla biten bir roman. Romanın başkarakteri İsrafil, yüzüne kapıların kapandığı, küçük bir kıyı kasabasında toplumun günah keçisi yaptığı çaresiz Adile'nin tek oğludur. Suyun içine doğan bu ahraz çocuk, talihsiz annesi gibi çöp toplayarak ayakta kalır. Gelgelelim hayata sırtını dönmek yerine taşları, martıları, kayaların tüylü derisi yosunları, denizin dili balıkları arkadaş bilir; gökyüzünü yoldaş, ağacı rehber yapar. Yıllar sonra bir gün, kasabadaki tek dostu Marangoz Yusuf'la birlikte, kıyıya vuran iki yabancıya yardım eli uzatmasıyla ortalık karışacak, tüm kasaba halkını karşısına alacak, suyun zıddı ateşe kapı aralayacaktır.

Deniz Gezgin derinlerden çekip çıkardığı kadim anlatılar, pagan inanışlar ve tarihe göndermelerle örüyor romanını. Böylece doğa ile kültürün uyumla bütünleştiği zamansız, evrensel bir hikâye ortaya çıkarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ahraz TIKLA PDF İNDİR !

22.09.2020

Dağınık konu

Güzel başlangıcı vardı ama okudukça konu dağıldı beklemediğim bir anda konuya Zehra girdi sonu da çok havada kalmış gerçek de değil hayal de sanki ortada kalmış yazar, yazarken


21.09.2020

Beğendim

Bu aralar klasik kitaplar veya çağımızın dışındaki yazarlardan ziyada çağdaş yazarları okumak adına almıştım kitabı. Açıkçası adını hiç duymamıştım ama yazarın anlatımı olsun kullandığı mitler olsun favorilerim arasına girdi.


18.08.2020

Beklentimi karşılamadı

Yorumları okuyunca beklentim epey yüksekti. Her ne kadar kullanılan dil sade ve akıcı olsa da kurgunun zayıf olduğunu düşünüyorum.

Ahraz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ahraz, Deniz Gezgin

Yorum Gönder