7 Aralık 2021

Ahitler Margaret Atwood Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,85 TL
Yazarı: Margaret Atwood
Çevirmen: Canan Sılay

Ahitler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Margaret Atwood olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 504 sayfalık Ahitler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ahitler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ahitler TIKLA PDF İNDİR !

Ahitler Yazarı Kimdir ?

Ahitler yazarı Margaret Atwood 'dır. Margaret Atwood yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ahitler PDF indir oku

Ahitler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 504 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ahitler TIKLA PDF İNDİR !

Ahitler TIKLA PDF İNDİR !

DAMIZLIK KIZIN ÖYKÜSÜ DEVAM EDİYOR

"HENÜZ BİTMEDİ. AMA BU BİR BAŞLANGIÇ."

Damızlık Kızın Öyküsü'nde isyan var. Teyzeler, Damızlık Kızlar ve onların kızları, canları pahasına savaşıp Duvar'ı yıkarak totaliter Gilead rejimini tarihin derinliklerine gömüyorlar. Ve Ahitler yazılıyor: Köleleştirilmiş kadınların öfkesiyle, özgürleştirilmiş bir nesil için…

(Tanıtım Bülteninden)

Ahitler TIKLA PDF İNDİR !

20.06.2020

Muhteşem

Yıllar önce okuduğum ve beni çok etkileyen Damızlık Kızın Öyküsü kitabının devamı. Mutlaka okunması gereken iki kitap.


04.06.2020

harika kurgu!

evlenilecek kadın ve damızlık kızın öyküsü ile birlikte okudum bu kitabı.Yazarın  dili çok akıcı ve hikaye insanın tüylerini ürpertiyor hem distopik hem ütopik mutlaka okumalısınız ve idefix te fiyat çok avantajlı.

Ahitler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ahitler, Margaret Atwood

Yorum Gönder