20 Aralık 2021

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II Salah Birsel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Salah Birsel
Çevirmen: Salah Birsel

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Salah Birsel olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II TIKLA PDF İNDİR !

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II Yazarı Kimdir ?

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II yazarı Salah Birsel 'dır. Salah Birsel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II PDF indir oku

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II TIKLA PDF İNDİR !

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzünün belli başlı mitolojik kentlerinden biri İstanbul, kentin şahdamarı Beyoğlu. Her yiğidin harcı değil böyle zorlu bir konuyu kuşatmak. Salâh Birsel'in boşuna en ünlü kitabı olmamıştır: Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu, yayımlandığı 1976 yılından bu yana, edebiyatımızın kült kitaplarından biri sayılagelmişse, bunun en somut nedeni bir benzerinin kaleme alınamamış olmasından geliyor. Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu yalnızca bir semtin, bir caddenin panoramik tarihi olarak sınırlanamaz: Aynı zamanda bir dönemin çokrenkli tanığıdır. Daha da önemlisi: Türk Edebiyatı'nın en keyifli yazılarından biri. - Enis Batur -

(Tanıtım Bülteninden)

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2014

Enis Batur´dan sonra

Enis Batur, Salah Birsel divanına öyle bir yayılmış ki, bir çift söze bir gıdım yer açmak mümkün mü?
En iyisi diyecekken diğerlerine ayıp olmasın diye en iyilerinden dediğini hissettim. Fethi Naci´yi bir kenara koyarsak -tarzı farklıdır- daha iyisini henüz okumadım.


25.07.2013

Ah, vah

Kitabın tadına varabilmek için Beyoğlu´nu hatta eski Beyoğlu´nu tanımanız, kitapta adı geçen lişilere/edebiyatçılara ilgi duymuş olmanız ve onları biraz tanımış olmanız gerektiğini düşünüyorum. Ben bunlara vakıf olamadığım için okuduğumdan bir şey anlayamadım, kitabı da okuyamadım. Beyoğlu ve onun müdavimleri konusunda bilgi/ilgi sahibi olanlar tarafından zevkle okunabilir; olmayanlar tekrar düşünsünler.


05.07.2007

Eski Beyoğlu

Beyoğlu'nun Beyoğlu oluşundan 50'li yıllara kadarki dönemini sanat edebiyat insanları ekseninde Salah Birsel üslubuyla okumanın tadını buraya aktarmak çok zor belki. Çünkü hem Salah Birsel'in sıkı takipçisi hem de edebi anı tutkunu biri olarak bu kitaptan aldığım keyif "keşke hiç okumasam da kitap da bitmese" mertebesinde idi.

Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ah Beyoğlu Vah Beyoğlu -Salah Bey Tarihi:II, Salah Birsel

Yorum Gönder