23 Kasım 2021

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü J. R. R. Tolkien Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,1 TL
Yazarı: J. R. R. Tolkien
Çevirmen: Çiğdem Erkal İpek

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı J. R. R. Tolkien olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü Yazarı Kimdir ?

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü yazarı J. R. R. Tolkien 'dır. J. R. R. Tolkien yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü PDF indir oku

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !
Yüzüklerin Efendisi son yüzyılın en çok okunan yüz kitabı arasında en başta geliyor. Türkçe basımının ilk iki kitabı Yüzük Kardeşliği ve İki Kule, bu ilginin evrenselliğini kanıtladı. Polisiye ya da bilimkurgu meraklıları, şiir, roman ve öykü okurları, hep birlikte Frodo, Sam, Merry, Pippin, Aragorn ve Gandalf'ın maceralarını okumaya, 'Orta Dünya'da yaşamaya başladılar.Üçüncü kitap Kralın Dönüşü ile birlikte Yüzüklerin Efendisi tamamlanıyor: Bu kısımda Karanlıklar Efendisi ile Yüzük Kardeşliği, iki cephede karşı karşıya geliyorlar. Frodo ve Sam ellerinde hepsine hükmedecek Tek Yüzük ile Mordor'un içine, karanlığın kalbine doğru bir yolculuk yaparken, diğerleri de karanlığa karşı son cephe olan Gondor'da umutsuz bir savunmaya girişiyorlar...



Sayfa Sayısı: 408

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

23.09.2020

mükemmel

okuyabileceğiniz en iyi macera kitabı


09.03.2003

Orta Dünya'da yalnız kaldım

Son kitapta eminim en azından Yüzük Kardeşliği'nin bir üyesinin yanında olmak istemişsinizdir. Ben orada olsaydım herhalde Aragorn'un yanına giderdim.


08.11.2002

5 Yıldız

Cildin son kitabı. Hem sevinecek hem de üzüleceksiniz. Özellikle son kısımda dördüncü cildi arayacaksınız. Kitap hüzünlü bitiyor tıpkı her şeyin sonunun hüzünlü bitişi gibi. Tolkien yaratmış olduğu dünyada sizi sizle başbaşa bırakıyor.

Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Yüzüklerin Efendisi - III - Kralın Dönüşü, J. R. R. Tolkien

Yorum Gönder