28 Kasım 2021

Yılkı Atı Abbas Sayar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Abbas Sayar
Çevirmen: Abbas Sayar

Yılkı Atı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abbas Sayar olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yılkı Atı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yılkı Atı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yılkı Atı TIKLA PDF İNDİR !

Yılkı Atı Yazarı Kimdir ?

Yılkı Atı yazarı Abbas Sayar 'dır. Abbas Sayar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yılkı Atı PDF indir oku

Yılkı Atı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yılkı Atı TIKLA PDF İNDİR !

Yılkı Atı TIKLA PDF İNDİR !
1971 TRT Roman Başarı Ödülü sahibidir. "Güçlü, hırslı bir at kişnemesi ovanın dört bir yönüne dağıldı. Dağınık düzen otlayan sekiz on at başlarını kaldırdılar ve kulaklarını diktiler. (...)

İçlerinde güçlü kuvvetlileri vardı. Kimi kahra uğramış zavallı, kimi yılkının alışığı..."

Hesaptan düşülmüş, defterden silinmiş Doru Kısrak'ın yılkıya bırakılma öyküsüdür. Kışın dağda, belde başının çaresine bakacak, çıplak tabiatla savaşacak, ömrü olur da bahara yılkıdan sağ dönerse, o zaman ona bir iş düşünülecektir. Halk dilinin zengin kelime ve deyimleriyle işlenerek, şiirsel bir anlatımla ölümsüzleştirilmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 65

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Yılkı Atı TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2020

beğeni

Telefonla konuştuğumun okuduğunu söylediği kitabı edinmek istedim.


03.12.2015

güzel

bir günde okudum güzel akıcı bir roman


16.03.2013

Boşuna 100 Temel Eserde Değil

Kitap 120 sayfa olduğu için bir yolculukta okudum. Oldukça akıcı ve meraklandırıcı bir roman. Özellikle yazar kurtların ve atların gözünden çok iyi bakmayı başarmış. Okunması gereken romanlardan biri.

Yılkı Atı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yılkı Atı, Abbas Sayar

Yorum Gönder