30 Kasım 2021

Yerdeniz Öyküleri Ursula K. Le Guin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Ursula K. Le Guin
Çevirmen: Çiğdem Erkal İpek

Yerdeniz Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ursula K. Le Guin olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yerdeniz Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yerdeniz Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yerdeniz Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Yerdeniz Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Yerdeniz Öyküleri yazarı Ursula K. Le Guin 'dır. Ursula K. Le Guin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Yerdeniz Öyküleri PDF indir oku

Yerdeniz Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yerdeniz Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Yerdeniz Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !
Ursula Le Guin' in kılavuzluğunda, Yerdeniz Takımadaları'nda yeni bir geziye çıkıyoruz. Yerdeniz dizisinin son kitabı olan Tehanu'dan on iki yıl sonra yayımlanan bu beş öykü, takımadaların dört bir yanında dolaştırıyor bizi; Roke'taki Büyücülük Okulu'nun kurulmasından başlayıp, Ged'in gidişinden sonra Okul'da gerçekleşen değişimlere kadar geniş bir zaman yelpazesinde, Yerdeniz' in erkekleri, kadınları ve ejderhalarına dair, isimlere ve büyülere dair yepyeni masallar okuyoruz bu kitapta...
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 276

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Yerdeniz Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

08.04.2020

Tam bir efsane

Gerçekten okunması gereken eserler arasında yer alır. Ufuk açan bir yapıt. Tavsiye ederim


21.01.2009

mükemmel...

En sonunda seriyi tamamladım...

Fantastik edebiyat seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum... Yerseniz serisi ile birlikte Ursula´nın fantastik edebiyattaki gelişim sürecini de görüyorsunuz...


15.07.2003

Diğer fantastik edebiyat eserlerinden farklı.

Ursula K. Le Guin' in tüm kitapları gibi bu kitapta, tüm fantastik eserler içinde ayrı bir yere sahip. Yerdeniz Öyküleri' de bir başucu kitabı. Bizi yine Roke Adasına' götürdü, ejderhalarla savaştırdı, kısaca yine çok mutlu etti. Özellikle "fantastik de neymiş" şeklindeki önyargıya sahip olan arkadaşlara şiddetle tavsiye edilebilecek, değerli bir serinin son kitabı. Umutla devamını bekliyoruz.

Yerdeniz Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Yerdeniz Öyküleri, Ursula K. Le Guin

Yorum Gönder