26 Kasım 2021

Yer Altından Notlar Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Barış Büktel

Yer Altından Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Turkuvaz Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yer Altından Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yer Altından Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yer Altından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Yer Altından Notlar Yazarı Kimdir ?

Yer Altından Notlar yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yer Altından Notlar PDF indir oku

Yer Altından Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Turkuvaz Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yer Altından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Yer Altından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Varoluşçu felsefenin ilk romanı olarak kabul edilen Yer Altından Notlar, birçok yazar ve düşünürü etkilemiş, filmlere konu olmuştur. Dostoyevski'nin büyük eserlerinin habercisi olan roman, yazarın topluma

yönelttiği en güçlü eleştirilerden biridir.

(Tanıtım Bülteninden)

Yer Altından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2020

Her ölümlü okumalı

Gencecik bir Dostoyevski, kişinin yalnızlığını, kırılganlığını, toplum içinde dürüst ve samimice var olabilme savaşını anlatıyor. Yalnız kalmayı seven ve tercih eden herkesin kendinden çok şeyler bulacağı bir başyapıt.


09.06.2020

Dostoyevski.

Tekrar okumak istediğim muazzam bir eser.

Yer Altından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yer Altından Notlar, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder