30 Kasım 2021

Vejetaryen Han Kang Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Han Kang
Çevirmen: Göksel Türközü

Vejetaryen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Han Kang olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vejetaryen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vejetaryen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vejetaryen TIKLA PDF İNDİR !

Vejetaryen Yazarı Kimdir ?

Vejetaryen yazarı Han Kang 'dır. Han Kang yazdığı bu eserle Man Booker Uluslararası Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Vejetaryen PDF indir oku

Vejetaryen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vejetaryen TIKLA PDF İNDİR !

Vejetaryen TIKLA PDF İNDİR !

Rüyalar başlamadan önce Yonğhe ve kocasının hayatları gayet sıradandı. Evliliğin tekdüzeliğinde normal bir yaşam sürerlerken, Yonğhe rüyalar görmeye başladı vevejetaryenolmaya karar verdi. Evdeki tüm etleri bir torbaya doldurdu. Kalamarları. Yumurtaları. O hafta kocası, iş yerine ilk kez ütüsüz bir gömlekle gitti. Bu, korkunç değişimin başlangıcıydı.



Han Kangbizleri cinselliği, şiddeti, ilişkilerimizi ve saplantılarımızı sorgulayacağımızrahatsız edici bir yolculuğa çıkarıyor.



"Derinize nüfuz edecek ürkütücü bir evrenselliğe sahip."


-Laura Miller-



"Kang, insan beyninin ve bedeninin dayanabileceği sınırları ve vahşetin en uç biçimlerinde bile görülebilen tuhaf güzellikleri araştırıyor."


-Entertainment Weekly-



(Tanıtım Bülteninden)



Vejetaryen TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

Eğer Düşünmek İstiyorsanız

Asyalı yazarların kitapları batı yazarlarına göre çok farklı eğer bu farklılığa pek alışık değilseniz kitap sizi boğabilir ve pek ne okuduğunuzu anlamayabilirsiniz. Ben kasvetli, ağır, metaforlar üzerine kurulmuş kitapları çok severim bu yüzden kitabı da bir çırpıda bitirdim. Aynı yazarın Human Acts adlı kitabını da okumayı düşünüyorum.


12.10.2020

Okunmalı!

Akıcı bir kitap. Derin anlamlar içeriyor.


08.07.2020

İsyanlar, Tabular, Yokoluş

Algılarımızla oynayan rahatsız edici bir kitap olmasının yanında insanı okurken delip geçen bir anlatımla anlatılması elinizden bırakmadan bir gün de okumanızı sağlıyor. Güzel bir kurgu, alt metni bol bir anlatım, sorgulayan, empati gerektiren oldukça doyurucu bir kitap. Bir sonraki sayfaya geçtiğimde tahmin edemediğim bir etki bırakan, aşina olmadığımız hayal gücü ve yaşamlara uzanıyor.

Vejetaryen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Vejetaryen, Han Kang

Yorum Gönder