24 Kasım 2021

Uçurtma Avcısı-Midi Boy Khaled Hosseini Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,94 TL
Yazarı: Khaled Hosseini
Çevirmen: Püren Özgören

Uçurtma Avcısı-Midi Boy indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Khaled Hosseini olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uçurtma Avcısı-Midi Boy eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uçurtma Avcısı-Midi Boy ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uçurtma Avcısı-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Uçurtma Avcısı-Midi Boy Yazarı Kimdir ?

Uçurtma Avcısı-Midi Boy yazarı Khaled Hosseini 'dır. Khaled Hosseini yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Uçurtma Avcısı-Midi Boy PDF indir oku

Uçurtma Avcısı-Midi Boy indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uçurtma Avcısı-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Uçurtma Avcısı-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Emir ve Hasan, Kabil'de monarşinin son yıllarında birlikte büyüyen iki çocuk... Aynı evde büyüyüp, aynı sütanneyi paylaşmalarına rağmen Emir'le Hasan'ın dünyaları arasında uçurumlar vardır: Emir, ünlü ve zengin bir işadamının, Hasan ise onun hizmetkârının oğludur. Üstelik Hasan, orada pek sevilmeyen bir etnik azınlığa, Hazaralara mensuptur.


Çocukların birbirleriyle kesişen yaşamları ve kaderleri, çevrelerindeki dünyanın trajedisini yansıtır. Sovyetler işgali sırasında Emir ve babası ülkeyi terk edip California'ya giderler. Emir böylece geçmişinden kaçtığını düşünür. Her şeye rağmen arkasında bıraktığı Hasan'ın hatırasından kopamaz. Uçurtma Avcısı arkadaşlık, ihanet ve sadakatin bedeline ilişkin bir roman. Babalar ve oğullar, babaların oğullarına etkileri, sevgileri, fedakârlıkları ve yalanları...


Daha önce hiçbir romanda anlatılmamış bir tarihin perde arkasını yansıtan Uçurtma Avcısı, zengin bir kültüre ve güzelliğe sahip toprakların yok edilişini aşama aşama gözler önüne seriyor. Uçurtma Avcısı'nda anlatılan olağanüstü bir dostluk. Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...



(Tanıtım Bülteninden)



Uçurtma Avcısı-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

11.11.2020

Okunmalı..

Okudukça Afganistan'daki olayların daha çok dikkatinizi çekeceği merakınızın artacağı, aynı zamanda üzücü gerçeklerin derinliklerinde kaybolacağınız bir kitap..


24.10.2020

Harika

En sevdiğim kitaplardan biri.Yazarın diğer kitaplarını okumanızı da öneririm.


29.09.2020

Harika kitap

Yazarın yorumu betimlemesi harika okunması gereken bir kitap

Uçurtma Avcısı-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Uçurtma Avcısı-Midi Boy, Khaled Hosseini

Yorum Gönder