29 Kasım 2021

Tol Murat Uyurkulak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Murat Uyurkulak
Çevirmen: Murat Uyurkulak

Tol indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Uyurkulak olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tol eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tol ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tol TIKLA PDF İNDİR !

Tol Yazarı Kimdir ?

Tol yazarı Murat Uyurkulak 'dır. Murat Uyurkulak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tol PDF indir oku

Tol indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tol TIKLA PDF İNDİR !

Tol TIKLA PDF İNDİR !

"Devrim vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi."


Devletin, şiddetin, darbelerin darmadağın ettiği hayatlar...


İnatla baştan kurulan hikâyeler, boyun eğmeyi reddeden hayalciler...


Deliliğin sınırlarında dolaşırken, iyiliğe, direnişe, aşka, devrime inanmaktan vazgeçmeyenler...


Murat Uyurkulak'tan bir intikam romanı: Tol.



(Tanıtım Bülteninden)



Tol TIKLA PDF İNDİR !

04.12.2018

bir ilk kitaptan beklenmeyecek kadar güzel

öncelikle bu kitabın yazarın ilk kitabı olması gerçekten çok ilginç; farklı hikâyelerde farklı bir üslup kullanması, karakterleri ve karakterlerin birbiriyle olan ilişkilerini ilmek ilmek dokuması yeni bir yazardan beklenmeyecek kadar iyi. hikayenin sürükleyiciliği ve nereye bağlanacağını sürekli merak ettirmesi de cabası oluyor. ben giriş ve gelişme kısımlarını bayıla bayıla okurken bana göre tek eksisi sonuç kısmıydı. son sayfalara gelince yazarın sanki konuyu hızlıca bağladığını hissettim. sonu çok hızlı geldi ve bir anda bitti bence hikaye. giriş ve gelişme kısımlarında olaylar uzun uzun güzel bir dille anlatılırken, son sayfalarda çok hızlı bir biçimde anlatılmış. genel anlamda giriş ve gelişme kısmında özellikle bende yarattığı sarsıcı etkiyi uzun bir süre üzerimden atamayacağım.

Tol TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tol, Murat Uyurkulak

Yorum Gönder