26 Kasım 2021

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 Ursula K. Le Guin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Ursula K. Le Guin
Çevirmen: Ursula K. Le Guin

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ursula K. Le Guin olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 TIKLA PDF İNDİR !

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 Yazarı Kimdir ?

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 yazarı Ursula K. Le Guin 'dır. Ursula K. Le Guin yazdığı bu eserle Nebula Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 PDF indir oku

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 TIKLA PDF İNDİR !

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 TIKLA PDF İNDİR !
"Yerdeniz Üçlemesi'nin son kitabı En Uzak Sahil, düşlemeyi bırakmadığım bir düş gibiydi. Ve düşlemekten uzun süre vazgeçmedim. Tehanu böyle ortaya çıktı: Ged'in kendi hayatının nasıl sona ermesi gerektiği konusunda yanıldığını ve bana Yerdeniz'in gerçekten son kitabında kılavuzluk edecek kişinin Tenar olduğunu keşfetmek çok hoş bir sürpriz oldu. Üçleme'ye eklediğim bu yeni sona, "Olsun da Geç Olsun" adını da koyabilirdim."



Sayfa Sayısı: 215

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 TIKLA PDF İNDİR !

28.10.2020

Yerdeniz öyküleri serisi

Yerdeniz öyküleri serisinin ilk kitabını tesadüfen havalaanında almıştım. Serinin ilk kitabıymış. geriye kalan 5 kitabı da bursan aldım. Kargo hızlı ve sorunsuzdu. Serinin en sevdiğim kitabı. Bu serinin de okunmasını şiddetle tavsiye ediyorum keyif alacağınız okurken başka evrendeymiş hissi yaratan kitaplar. Her biri ayrı tatta iyi okumalar.


16.12.2019

Tehanu

Serinin en can acıtıcı kitabı...


17.11.2019

Tehanu

Okumayi oldukça merak ettigim bir kitap. Bir an önce alıp okumak istiyorum

Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Tehanu - Yerdeniz Üçlemesi 4, Ursula K. Le Guin

Yorum Gönder