23 Kasım 2021

Suya Yazılan Fazıl Say Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Fazıl Say
Çevirmen: Fazıl Say

Suya Yazılan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fazıl Say olan ve Romancı yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Suya Yazılan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Suya Yazılan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Suya Yazılan TIKLA PDF İNDİR !

Suya Yazılan Yazarı Kimdir ?

Suya Yazılan yazarı Fazıl Say 'dır. Fazıl Say yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Suya Yazılan PDF indir oku

Suya Yazılan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Romancı yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Suya Yazılan TIKLA PDF İNDİR !

Suya Yazılan TIKLA PDF İNDİR !

Zamanı kullanmayı
Sükûnetikorumayı,
İçtenliğe inanmayı öğren.

"Etrafında sevmediklerinle ilgilenme. Sana ilham verenlere yönel. Ruhun ve bedenin için nereden, ne aldın? Ona bak. Bazı olaylar ve hâller, hiç işleyeceği olmayan sanatsal yaratıcılıkları bile devreye sokar. Sanatçı, bir olayda aniden yeniden doğar. Her an her şey olabilir. Ki Türkiye; her an her şey olabilir babında zengin bir ülkedir. Sen almana bak, almamana değil. Kendinle savaşma, dialektik düşün. Yazarsan, yazdığın anın okuru ol.Müzisyensen, o an çaldığının dinleyicisi ol. Kendine dışarıdan bak ki; kendi savaşını, en kısa bu yolla bitirirsin."

(Tanıtım Bülteninden)

Suya Yazılan TIKLA PDF İNDİR !

15.11.2020

Bravo

Her bestesini ve kitabını keyifle dinlediğim ve okuduğum sanatçı. Bravo


17.10.2020

OKUMALISINIZ

Her yaştan insanın kendine bir şeyler katabileceği çok güzel bir kitap. Bana çok şey kattı. İyi ki okumuşum. Çok tavsiye ediyorum...


25.09.2020

OKUMA ZAMANI

Bu kitabın  indirime girmesini bekliyordum.

Suya Yazılan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Suya Yazılan, Fazıl Say

Yorum Gönder