29 Kasım 2021

Suç ve Ceza Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Suç ve Ceza indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Suç ve Ceza eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Suç ve Ceza ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Suç ve Ceza TIKLA PDF İNDİR !

Suç ve Ceza Yazarı Kimdir ?

Suç ve Ceza yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Suç ve Ceza PDF indir oku

Suç ve Ceza indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Suç ve Ceza TIKLA PDF İNDİR !

Suç ve Ceza TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski'nin Rusya'yı, Rus halkını gözlemleyerek içlerinden çekip çıkardığı Raskolnikov hem yazarın hem de edebiyat tarihinin en karanlık karakteridir. Yoksulluğunun güzel ve parlak bir hayat kurmasına izin vermeyeceğine inanan genç bir hukuk öğrencisinin, yaşlı tefeci kadını öldürüp parasını çalmayı planlamasıyla başlayan hikâyesi, Raskolnikov'un ikilemlerinden, iç çatışmalarından hareketle insanlığa sorduğu ahlaki ve felsefi sorularla edebiyatı başka bir boyuta taşımıştır.

Suç ve Cezayayımlandığı 1866 tarihinden bu yana, modern insana yaklaşımıyla ve sorduğu can alıcı sorularla güncelliğini hiç kaybetmediği gibi, edebiyatın çıtasını erişilmesi güç bir seviyeye yükseltmiştir. Dostoyevski'nin dehasını tüm yönleriyle yansıttığı roman, bir suçun psikolojik kaydıdır aynı zamanda.

"Aşkı ilk defa yaşamak gibi, denizi ilk defa görmek gibi, Dostoyevski' yi keşfetmek de insanın hayatında önemli bir tarihtir."

JORGE LUIS BORGES

(Tanıtım Bülteninden)

Suç ve Ceza TIKLA PDF İNDİR !

22.10.2020

Suç ve suçlu.

Rodion ile mutlaka tanışın. Kötü amelleri olan iyi bir arkadaş kendisi.


24.09.2020

...

Tekrar okumaktan imtina etmediğim nadide eserlerden. Eşi benzeri olmayan bir kitap.


07.04.2020

BAŞYAPIT

Kitap içinizde demleniyor resmen. Nadirdir böyle his. Yıllar geçiyor bir bakıyorsunuz tekrar okuma arzusu tekrar aynı merak ve keşfedilmeyi bekleyen cümlelerde ki haz. Gerçekten tarifsiz bir kitap.

Suç ve Ceza TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Suç ve Ceza, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder