29 Kasım 2021

Silahlara Veda Ernest Hemingway Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Ernest Hemingway
Çevirmen: Ernest Hemingway

Silahlara Veda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ernest Hemingway olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Silahlara Veda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Silahlara Veda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Silahlara Veda TIKLA PDF İNDİR !

Silahlara Veda Yazarı Kimdir ?

Silahlara Veda yazarı Ernest Hemingway 'dır. Ernest Hemingway yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Silahlara Veda PDF indir oku

Silahlara Veda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Silahlara Veda TIKLA PDF İNDİR !

Silahlara Veda TIKLA PDF İNDİR !
Hemingway'in yazmayı en sevdiği konulardan biri olan savaş hakkında insanı düşünmeye zorlayacak gerçekleri müthiş bir roman kurgusuyla okuyacaksınız.

Romanda, sıcak savaşın ortasında iki genç insan hem kendi sevgi dolu dünyalarında, hem de savaşın her şeyi yerle bir eden acımasız dünyasında yaşarlar; bütün zorlukları aşarlar sevgileriyle. Bir yanda insanı yok eden savaş, bir yanda insanı insan yapan sevgi... Yaşama sevinci... Bu çelişkili yaşam içinde bu iki insanı çeke sürükleye götüren olaylar... Romanı en güzel savaş romanlarından biri yapan bir sonuç...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Silahlara Veda TIKLA PDF İNDİR !

21.12.2016

Güzel yerleri var

Kitabı sürükleye sürükleye okuyorum, o kadar diyalogtan kendime bir şeyler bulmaya çalışıyorum, savaş zamanı ilişkileri güzel anlatıyor; ama şimdi heyecanlı bölümü başlayacak herhalde diye kitabın diğer yarısına geçmek için zorluyorum kendimi.


18.01.2013

Verdigi Mesajlar Güzel

Okurken bunaldığım zamanlar oldu. Ama gene de yazarın mesaj içerikli cümleleri ile buluştuğum için mutluyum. Bazen okuduğunuz bir kitap size öyle bir cümle sunar ki, "Ne kadar doğru hiç dikkat etmemiştim" dersiniz. Üzerine düşünme firsatınız olur. Savaşa dair öyle bir kitap.

Silahlara Veda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Silahlara Veda, Ernest Hemingway

Yorum Gönder