23 Kasım 2021

Şibumi Trevanian Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Trevanian
Çevirmen: Belkıs Çorakçı Dişbudak

Şibumi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Trevanian olan ve E Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şibumi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şibumi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şibumi TIKLA PDF İNDİR !

Şibumi Yazarı Kimdir ?

Şibumi yazarı Trevanian 'dır. Trevanian yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Şibumi PDF indir oku

Şibumi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şibumi TIKLA PDF İNDİR !

Şibumi TIKLA PDF İNDİR !
İnanılmaz ölçüde karışık ve özgün bir roman kahramanı Nicholai Hel. Yarı Rus, yarı Alman asıllı koyu bir Amerikan düşmanı. Şanghay'da doğmuş, bir Japon generali tarafından büyütülmüş; bir Japon bilgesinden de 'Go' oyunu öğrenmiş. Bask dili dahil yedi dili ana dili gibi konuşuyor. Plastik kartla ya da kurşun kalemle bir insanı rahatlıkla öldürebilecek ustalıkları da edinmiş. Üstün düzeydeki 'yakın algılama' yeteneği yüzünden fotoğrafı bile çekilemeyen bu profesyonel terörist avcısı, terörcü, korkusuz mağaracı, yenilmez savaşçı ve gerçek feylesof, günün birinde emekli olarak yaşadığı şatosundan çıkıyor; amansız ve acımasız bir dövüşe katılmak üzere...



Sayfa Sayısı: 445

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: E Yayınları Şibumi TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2020

Öneri

Öneriler üzerine almak istiyorum, umarım ben de çok beğenerek okurum


29.09.2020

Avukat

Çok iyi bir kitap mutlaka okuyun derim...


27.09.2020

müthiş

bu kitabı çok duymuştum. Çok güzel !

Şibumi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Şibumi, Trevanian

Yorum Gönder