28 Kasım 2021

Sıcak Kafa Afşin Kum Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Afşin Kum
Çevirmen: Alper Canıgüz

Sıcak Kafa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Afşin Kum olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sıcak Kafa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sıcak Kafa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sıcak Kafa TIKLA PDF İNDİR !

Sıcak Kafa Yazarı Kimdir ?

Sıcak Kafa yazarı Afşin Kum 'dır. Afşin Kum yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sıcak Kafa PDF indir oku

Sıcak Kafa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sıcak Kafa TIKLA PDF İNDİR !

Sıcak Kafa TIKLA PDF İNDİR !

Dünyayı pençesine almış bir delilik salgını...


Konuşma yoluyla, zihinden zihne bulaşarak yayılan bir hastalık...


Yıkılmanın eşiğine gelmiş uygarlık...



Vaktiyle bu amansız hastalık üzerine çalışmış eski dilbilimci Murat Siyavuş, umutsuzluk içinde annesinin evine sığınmıştır.


Acımasız bir devlet kurumunun peşine düştüğünü öğrenince, evden çıkıp hayata karışmak ve salgının dönüştürdüğü dünyayla yüzleşmek zorunda kalır.



Afşin Kum'un ilk romanı; akıl, dil, uygarlık, hayatın doğası ve boşlukta anlam arayışımız üzerine çarpıcı bir düşünce deneyi.



"Meraklandıran, sürükleyen, çokça güldüren ve nihayet elinizden tutup uçuran bir hikâye. Türkiye'nin dünya bilimkurgu literatürüne armağanı."


-Alper Canıgüz-



(Tanıtım Bülteninden)

Sıcak Kafa TIKLA PDF İNDİR !

14.09.2020

Kötü bir kurgu

Kesinlike tavsiye edemeyeceğim kitaplar arasında. Bunun yerine klasik bir bilim kurgu kitabı okuyun derim. Boş yere zaman geçirmek, bir kitap bitirdim demek için okursanız bir şey diyemeyeceğim. Bundan çok daha iyi kitaplar var. Bence zaman kaybı.


26.09.2018

Pisman olmazsiniz

Her seyden once cok eglenceli bir kitap. Dili ve kurgusu zeki bir kalemden ciktigini hissettiriyor. Son donemde okuyup keyif aldigim ender modern edebiyat urunlerinden.


16.09.2018

Mutlaka okuyun

Son zamanlarda kurgusu bu kadar güzel bir kitap okumamıştım. Okumaktan çok keyif alabileceğiniz, dili çok zengin bir kitap. Herkese tavsiye ediyorum.

Sıcak Kafa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sıcak Kafa, Afşin Kum

Yorum Gönder