30 Kasım 2021

Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Hüseyin Can Erkin

Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları TIKLA PDF İNDİR !

Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları Yazarı Kimdir ?

Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları PDF indir oku

Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları TIKLA PDF İNDİR !

Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları TIKLA PDF İNDİR !
Kaderimde tek başına kalmak vardır belki de

Haruki Murakami'den kaderinin gizemini çözmek, içindeki iflah olmaz yaranın kaynağına inmek için büyük bir yolculuğa çıkan bir kahramanın romanı. Kendini "renksiz" bilen Tsukuru Tazaki'nin hikâyesi.

İşte o an, Tsukuru nihayet her şeyi kabullenmeyi başarabildi. İnsanların yürekleri arasındaki bağ yalnızca uyum üzerinden oluşmuyordu. Aksine, bir yaradan diğerine daha derin bağlar oluşuyordu. Acı acıyla, kırılganlık kırılganlıkla yürekleri birbirine bağlıyordu. Elemli çığlıklar olmadan suskunluk, kan toprağa akmadan affediş, insanın içini lime lime eden kayıplardan geçmeden kabulleniş mümkün değildi. İşte bu, gerçek uyumun kökünde var olan şeydi.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 251

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları TIKLA PDF İNDİR !

23.08.2020

Mutlaka okuyun

Yazarın okuduğum ilk kitabı olmasıyla beraber aynı zamanda en sevdiğim romanlardan da biri oldu. Tsukuru ile öyle yakından bir bağ kurmanızı sağlıyor ki Murakami yaşadığı anları, hissettiği duyguları siz de derinden yaşayıp hissedebiliyorsunuz. Kesinlikle Murakami okumanızı öneririm


16.12.2015

Neden

Elestirirken genelde temkinliyim ama bu kitabı gercekten sevmedim. Bu elbette oznel bir görüs. Kitabı bir arkadasımın ı

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları, Haruki Murakami

Yorum Gönder