25 Kasım 2021

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Gülperi Sert

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor TIKLA PDF İNDİR !

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor Yazarı Kimdir ?

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor PDF indir oku

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor TIKLA PDF İNDİR !

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor TIKLA PDF İNDİR !

Zweig'ın menkıbelerinde hikâye edilen kişiler Tanrı'yı ve kendilerini ararken hayatlarının anlamını bulacaklarına dair umutlarını her daim korurlar. Yazar Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor'da Rahel ile Yakup'un Eski Ahit 'teki hikâyelerini Kutsal Kitap'taki anlatım biçimini anıştıran bir üslupla ve elbette kendi yorumunu katarak aktarır. Üçüncü Güvercinin Hikâyesi'ni de Nuh Tufanı'ndan esinlenerek kaleme almıştır. Nuh'un tufandan sonra suların çekilip çekilmediğini anlamak için gönderdiği üçüncü güvercin geri dönmez. Ancak Zweig'ın öyküsünde güvercinin dönmeyişinin nedeni Eski Ahit 'teki gibi toprağın kuruması değil, her yerde ölüm ve felaket görmesidir. Esin kaynağı Bhagavad Gita olan Ölümsüz Kardeşin Gözleri ise Virata adlı bir savaşçıyla ilgilidir. Bir savaşta bilmeden öldürdüğü ağabeyinin gözleri Virata'yı her yerde izler. İnsanlardan uzakta, günahtan arınmış olarak yaşamını sürdürmeye çalışsa da, eylemlerinin başka insanların yaşamlarını etkilemesine engel olmayacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Gamze Varım

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor TIKLA PDF İNDİR !

31.10.2020

Kalite

Kitap kesinlikle kusursuz geldi gayet temizdi.


25.09.2020

öfkemizin hizmetkarı olmak

çeviri olarak güzel, her hikaye birbirinden güzel. Hiçbir şeyin değerini bilmeyen insanın çevresindekileri ve kendini yok etmesi kaçınılmazdır.


25.12.2019

Çok iyi bir çeviri

Kitapta üç hikaye var. Ben özellikle, Ölümsüz kardeşin gözleri hikayesini çok beğendim. İnsana yaptıklarını ve yapacaklarını sorgulatıyor. Kendinize ben neyim acaba , ben de hata yaptım mı? diye sorular soruyorsunuz. Üçüncü güvercin , o zamanki savaşın etkisi ile yazılmış. Rahel tanrıyla hesaplaşıyorda çok güzel etkileyici. Çeviriyi yapan Gülperi Sert Hanımı kutluyorum. Kitabı anlayarak, zorlanmadan okuyorsunuz.

Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Rahel Tanrı'yla Hesaplaşıyor, Stefan Zweig

Yorum Gönder