25 Kasım 2021

Kıpırdamıyoruz İsmail Güzelsoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: İsmail Güzelsoy
Çevirmen: İsmail Güzelsoy

Kıpırdamıyoruz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Güzelsoy olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 328 sayfalık Kıpırdamıyoruz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kıpırdamıyoruz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kıpırdamıyoruz TIKLA PDF İNDİR !

Kıpırdamıyoruz Yazarı Kimdir ?

Kıpırdamıyoruz yazarı İsmail Güzelsoy 'dır. İsmail Güzelsoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kıpırdamıyoruz PDF indir oku

Kıpırdamıyoruz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 328 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kıpırdamıyoruz TIKLA PDF İNDİR !

Kıpırdamıyoruz TIKLA PDF İNDİR !

"Büyüdüm.

Zehirli bir ırmaktı zaman. Bizi kendine, kendini suskunluğa sürükledi."

O yaz sonu kent kıyamet söylentileriyle uyandı güne. İşaretler bir bir çıkıyordu ya da öyle olduğuna inanmayı istiyordu bazıları. Sokakta alamünit fotoğraf çeken Settar, kenti çalkalayan o dört günde, hesapta olmayan bir gönül hikâyesine savrulacak, hayatı boyunca ondan saklanan sırlar yumağını çözmek zorunda kalacaktı. Bir insanın kendisi hakkında bildiği en temel şeyler yanlış olabilir mi?

Peki böyle bir durumda hatıraların içeriği de değişir mi? Settar'ın bir şeyleri değiştirecek zamanı var mıydı? Dört gün sonraki mahşere hazırlanan kent ahalisi ibadethaneleri ve meyhaneleri doldurmuşken, sırları dökülmüş bir hayatı yeniden biçimlendirmek mümkün müydü? İstanbul tarihinde kaydedilmemiş o dört günlük mahşerin sarsıcı öyküsüdür Kıpırdamıyoruz. Bir halkın yaşadığı altüst oluşun kıyısında kendi hayatına tutunmaya çalışan karakterin öyküsüdür. Aşkın doğasını anlama çabasıdır. Aşkın "her şeye rağmen" olduğunun şiiridir Kıpırdamıyoruz.

Fotoğrafa dönüşen bir dünyanın kuytularında gezinerek onun gizemlerini çözen saf bir çocuğun destansı hikâyesidir. Bu romanı okuduktan sonra kötülük ile iyiliği yeniden tanımlamak zorunda kalacaksınız. Kıpırdamıyoruz içimizde kıpırtısız kalan, suskun isyanın sesi olacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Kıpırdamıyoruz TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

İsmail Güzelsoy

Yorumlara baktığımda genelde geç tanımaktan dolayı üzüntü duyduklarını yazmış okurları. Oysa esas üzüntü İsmail Güzelsoy'un herhangi bir eserini okumamaktan dolayıdır. Kıpırdamıyoruz kitabını bitirince "Bu yazarın kafası nasıl çalışıyor, ne yiyior da böyle şeyler düşünebiliyor?" gibi yazdığından çok nasıl yazdığını merak ettim. Bir yazar her kitabını iyi yazar. Sincap kitabında kovaladığımız katili Kıpırdamıyoruz'da yakalıyoruz. E be sevgili yazar, iki kitap arasında kaç yıl var, onca sene bu kitabı içinde mi taşıdın? Son söz,Sizi okumak büyük zevk ve ayrıcalık. Okumanızı içtenlikle tavsiye ederim.


09.10.2020

Türk Edebiyatının Gizli Kalmış Efsanesi

Geç keşfettiğim, bundan ötürü üzgün olduğum bir "yazar" İsmail Güzelsoy..Yazar olmakla yazmak arasındaki farkı tokat gibi suratımıza çarpan yazar..Günde bilmem kaç tane kitabın basıldığı, kitap satışlarının online olarak bile bilmem kaç milyonlara dayandığı, hatta abartmak gerekirse kitap yazmayana kız verilmediği günümüzde herkes yazıyor.Ama yazar olabilmek ayrı bir mesele..Seni Seziyorum da anlattığı hikayeler nasıl birbiri ile dirsek temasındaysa diğer tüm romanları da birbirlerine göz kırpmaktan fazlasını yapar. Kendi içinde tutarlı, heyecanlı ve ilginç bir dünya yaratıp bunu her seferinde güzel bir türkçe ile sunmayı basarak kaç yazar var bilmiyorum ama İsmail Güzelsoy bu listede kesin ilk sıralardadır.

Kıpırdamıyoruz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kıpırdamıyoruz, İsmail Güzelsoy

Yorum Gönder