20 Kasım 2021

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri Homeros Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Homeros
Çevirmen: Homeros

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Homeros olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Homeros 'dır. Homeros yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Homeros (y. MÖ IX. yüzyıl): Hayatı hakkında kesin birbilgi olmamakla birlikte MÖ IX. yüzyılda Sakız Adası'nda yaşadığı sanılmaktadır. Eserleri Antik Yunan devletlerinde her tür bilginin kaynağı sayılan Homeros, İlyada ve Odysseia destanlarıyla edebiyatın hemen her türünü günümüze dek etkilemeyi başarmıştır. OdysseiaTroya Savaşı kahramanlarından Odysseus'un, ülkesi İthake'ye dönerken on yıl süren yolculuğunda yaşadığı maceraları anlatan büyük bir destandır. Gerek karakterlerinin, gerek kurgusunun modern romana yakınlığıyla bütün dünya edebiyatını etkilemiştir.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 504

Baskı Yılı: 2015


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 504

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

29.10.2020

Harika

Harika bir başlangıç


23.11.2019

Muhteşem

Gerçekten çok güzel bir destan. Alınıp okunurken kendinizi Odysseus ile suyun akışına bıraktığınızda gerçekten nehirler gibi akıyor kitap. Eğer meraklıysanız, kitabın içinde farklı şekilde ''saklanmış'' ayrıntılar da mevcut. Eğer yeni bir okuyucuysanız ağır gelebilir. Destanlara, Hikayelere ilginiz var ise gözü kapalı alınabilecek bir kitap.


08.12.2015

para çokomel ?

kitap var 50 sayfa 15 tl kitap var 500 sayfa 5 tl sayfa ile ücret kıyaslama ancak ve ancak bakkal işidir ve bakkallar genel olarak tv seyreder seçmek size kalmış tv-kitap ?

Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Odysseia - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Homeros

Yorum Gönder