28 Kasım 2021

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi Mustafa İsen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Mustafa İsen
Çevirmen: Mustafa İsen

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa İsen olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi yazarı Mustafa İsen 'dır. Mustafa İsen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi PDF indir oku

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Uzun yıllar akademinin, bürokrasinin ve siyasetin içinde olan Prof. Dr. Mustafa İsen'in bu çalışması bir muhacir köyünün anatomisi niteliğindedir. Türkiye'de muhacir kime denir? Osmanlı'dan günümüze nerelere yerleşmişler? Beraberlerinde getirdikleri kültürlerini nasıl korumuşlar? Sonrasında Türkiye'de başlayan hızlı değişim dalgasıyla nasıl dönüşmüşler?

Ve bunlar gibi birçok sorunun cevabını anlamak için 1960'lardan günümüze Nalköyü ve civarını, İsen'in kaleminden dinlemek yeterli olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Nalköyü-Bir Muhacir Köyünün Hikayesi, Mustafa İsen

Yorum Gönder