28 Kasım 2021

Cadı Avı Danielle L. Jensen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,9 TL
Yazarı: Danielle L. Jensen
Çevirmen: Berk Çohadaroğlu

Cadı Avı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Danielle L. Jensen olan ve Aspendos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cadı Avı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cadı Avı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cadı Avı TIKLA PDF İNDİR !

Cadı Avı Yazarı Kimdir ?

Cadı Avı yazarı Danielle L. Jensen 'dır. Danielle L. Jensen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Cadı Avı PDF indir oku

Cadı Avı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aspendos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cadı Avı TIKLA PDF İNDİR !

Cadı Avı TIKLA PDF İNDİR ! "Büyü bir şeylerden vazgeçmeyi gerektirir." Trollerin elinden kurtulan Cécile'in hikâyesi aslında yeni başlıyor. Yolları ayrılan Cécile ve Tristan'ı buluşturan trollerin kaderi mi yoksa Anushka'yı bulma çabası mı? Tristan her şeyi göze alarak tehlikenin içinden yeniden doğuyor. Cécile biraz daha kendini tanıyarak gücünü fark etmeye başlıyor. Her şey Cécile'in etrafında şekillenirken, Anushka'nın izini sürmek iki âşık için ne kolay olacak ne de kansız! Ama onlar baş koydukları yolda emin adımlarla ilerliyorlar, çünkü kaybedecekleri kazanacaklarından daha fazla değil! Tristan'ın babasına, Cécile'in annesine isyanı nelere mâl olacak? Anushka'nın gizemli kişiliği altındaki sır perdesinin çözülmesinde kaç can yanacak? Ölüme, kaybetmeye ve aslında zafere hiç bu kadar yakın olmamışlardı.

(Tanıtım Bülteninden)

Cadı Avı TIKLA PDF İNDİR !Cadı Avı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Cadı Avı, Danielle L. Jensen

Yorum Gönder