25 Kasım 2021

Melekler ve Şeytanlar Dan Brown Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,95 TL
Yazarı: Dan Brown
Çevirmen: Dan Brown

Melekler ve Şeytanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dan Brown olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Melekler ve Şeytanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Melekler ve Şeytanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Melekler ve Şeytanlar TIKLA PDF İNDİR !

Melekler ve Şeytanlar Yazarı Kimdir ?

Melekler ve Şeytanlar yazarı Dan Brown 'dır. Dan Brown yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Melekler ve Şeytanlar PDF indir oku

Melekler ve Şeytanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Melekler ve Şeytanlar TIKLA PDF İNDİR !

Melekler ve Şeytanlar TIKLA PDF İNDİR !
Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar.

Brown bu romanda tıpkı bir hokkobaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 576

Baskı Yılı: 2004


Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 592

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 676

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Melekler ve Şeytanlar TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2020

Şaheser

Insanı okumaya teşvik edici , okudukça beyninizin sınırlarını zorlayacak.


18.10.2020

Müthiş

Sürükleyici, çok güzel mesajlar vermekte


07.10.2020

Sürükleyici

Çok sürükleyici serinin ilk kitabı

Melekler ve Şeytanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Melekler ve Şeytanlar, Dan Brown

Yorum Gönder