25 Kasım 2021

Mahcubiyet ve Haysiyet Dag Solstad Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Dag Solstad
Çevirmen: Banu Gürsaler Syvertsen

Mahcubiyet ve Haysiyet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dag Solstad olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mahcubiyet ve Haysiyet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mahcubiyet ve Haysiyet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mahcubiyet ve Haysiyet TIKLA PDF İNDİR !

Mahcubiyet ve Haysiyet Yazarı Kimdir ?

Mahcubiyet ve Haysiyet yazarı Dag Solstad 'dır. Dag Solstad yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Mahcubiyet ve Haysiyet PDF indir oku

Mahcubiyet ve Haysiyet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mahcubiyet ve Haysiyet TIKLA PDF İNDİR !

Mahcubiyet ve Haysiyet TIKLA PDF İNDİR !

Kuzey Avrupa'nın yaşayan en büyük yazarları arasında gösterilen Dag Solstad ilk kez Türkçede.

Ellili yaşlarındaki edebiyat öğretmeni Elias Rukla için sıradan bir gündür: Yıllardır yaptığı gibi, sevdiği bir eseri (Henrik Ibsen'in Yaban Ördeği'ni) bir sınıf dolusu ilgisiz lise öğrencisine heyecanla yorumlamaya başlar. Ne var ki görünüşte küçük bir olay hiç beklenmedik bir krizi tetikleyecek, Elias'ın hayatında derin izler bırakmış bir dostluğun hatırasına dönmesine, evliliğini, kendisini ve içinde yaşadığı toplumu sorgulamasına yol açacaktır.

Mahcubiyet ve Haysiyet, yükte hafif pahada ağır, dili ve atmosferiyle akılda yer eden, okuyanların tekrar tekrar dönmek isteyeceği o özel romanlardan.

"Bütünüyle hipnotize edici, bütünüyle insancıl bir yazar."

- James Wood, New Yorker -

"Solstad'ın dili, eski görünen yeni bir zarafetle parıldar ve taklit edilemeyen, enerji dolu, kendine özgü bir ışıltı yayar."

- Karl Ove Knausgaard -

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Darmin Hadzibegoviç

Mahcubiyet ve Haysiyet TIKLA PDF İNDİR !

10.10.2019

akıcı bir dilde kendinizden geçiresi

Solstad harika bir roman çıkartmış. Aslında hepimizin bazen veya çoğu zaman gölgelerinde sığındığımız figurlerin güzel bir tasvirini ortaya koyuyor.


07.10.2019

İz bırakanlardan

Kendi olmaya cesaret edemeyip, başkasının gölgesinde ömrünü geçirmiş bir adamın kendini ve toplumu sorgulaması. Etkileyici, iyi kitap okurlarının atlamaması gereken bir roman.


29.06.2019

kısa ama yoğun bir anlatım

son zamanlarda okuduğun başarılı romanlardan. kısa olamasına rağmen çok yoğun bir roman. ilk otuz sayfa yazar romanı Yaban Ördekleri oyunundan yola çıkılarak kurgulamış.

Mahcubiyet ve Haysiyet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Mahcubiyet ve Haysiyet, Dag Solstad

Yorum Gönder