25 Kasım 2021

Madam Bovary Gustave Flaubert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Gustave Flaubert
Çevirmen: Gustave Flaubert

Madam Bovary indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gustave Flaubert olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Madam Bovary eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Madam Bovary ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Madam Bovary TIKLA PDF İNDİR !

Madam Bovary Yazarı Kimdir ?

Madam Bovary yazarı Gustave Flaubert 'dır. Gustave Flaubert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Madam Bovary PDF indir oku

Madam Bovary indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Madam Bovary TIKLA PDF İNDİR !

Madam Bovary TIKLA PDF İNDİR !

Ünlü İngiliz romancı ve eleştirmen Arnold Bennett, klasik edebiyat tanımını yaparken, "Herkesin okuduğu sanılan ve herkesin okuduğunu sandığı kitap," demişti. Italo Calvino'ya göre ise klasik, "İlk okunduğunda verdiği keşif duygusunu her okunuşunda yeniden veren kitap"tır. Fransız edebiyatında "gerçekçiliğin babası" olarak kabul edilen Gustave Flaubert'inMadam Bovary'si, bu iki ustanın klasik tanımlarına en uygun düşen eserlerden biridir.

XIX. yüzyıl taşra burjuvazisinin yaşamını gerçekçi bir bakış açısıyla sergileyen, ilk yayımlandığında ahlakdışılık suçlamasıyla dava konusu olanMadam Bovary, hem edebiyatta yeni bir çağ açmış hem de eskidikçe yenileşen, yaşlandıkça gençleşen pek az romandan biri olarak günümüze ulaşmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Madam Bovary TIKLA PDF İNDİR !

07.07.2020

Madam bovary

Efsane herkese  kesinlikle tavsiye ederim baş ucu kitaplarından biri


19.06.2020

Güzel

Herkesin okuması gereken bir eser.


29.05.2019

Madam Bovary

Yazın hayatında  sadece 3 büyük eser vermiş olan Gustave Flaubert; Fransız edebiyatının kilometre taşlarından biri sayılan ilk romanı  Madam Bovary ile ölümsüzleşmiştir.Evlendikten sonra kendini büyük beklentilerinin aksine  küçük ve sıradan bir yaşamla kıstırılmış bulan Emma yaşantısını  daha anlamlı kılabilmek adına aşkı aramaya başlar ama sınıf atlama  ve duygusal heyecanlar peşinde  koşma hevesiyle kendi öz değerlerini yitirir. Borç batağına saplanır fakat trajedisi bu kadarla sınırlı kalmaz. Hak etmediği bir yaşamı yaşamak zorunda kaldığına duyduğu inancın gücü, ihtiraslı ve depresif ruh hali  Bovary' i ölümsüz roman kahramanlarından biri kılmıştır. Roman yazıldığı zaman için son derece sıradışı  ve cüretkar konusu ile büyük yankı uyandırmış,  çoğu eleştirmen ve edebiyat tarihçisi tarafından 'ilk toplumsal gerçekçi roman' olarak literatüre geçmiştir.

Madam Bovary TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Madam Bovary, Gustave Flaubert

Yorum Gönder