25 Kasım 2021

Kumandanı Öldürmek Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,7 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Ali Volkan Erdemir

Kumandanı Öldürmek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kumandanı Öldürmek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kumandanı Öldürmek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kumandanı Öldürmek TIKLA PDF İNDİR !

Kumandanı Öldürmek Yazarı Kimdir ?

Kumandanı Öldürmek yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kumandanı Öldürmek PDF indir oku

Kumandanı Öldürmek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kumandanı Öldürmek TIKLA PDF İNDİR !

Kumandanı Öldürmek TIKLA PDF İNDİR !

Hepimiz hiç kimseyeaçamayacağımızsırlarla yaşıyoruz...

Dünya edebiyatının tartışmasız en büyük yazarlarındanolan Haruki Murakami'den gerçek bir şaheser… İlmekilmek örülmüş bir gizem hikâyesi… Kumandanı Öldürmek yalnızlığı bir yük olarak görmeyen,yeri geldiğinde yalnızlığını bir madalya gibi göğsündetaşıyanlar için yazılmış bir roman. Tıpkı bir dağ başındayalnız bir hayat süren, bu yalnız varoluşuyla gizemli birşeyleri hayatına davet eden roman kahramanı gibi. Bu muhteşem romanı okurken yol arkadaşımız yinemüzik olacak… Mozart'ın Don Giovanni'sini, Strauss'unGüllü Şövalye'sini başucu müziğimiz yapacağız. Kumandanı Öldürmek'in gizemli labirentlerindekaybolurken Fitzgerald'ın Muhteşem Gatsby'sine selamgönderecek, Orwell'ın 1984'ü yazarken inzivaya çekildiğio adayı merak edeceğiz… Ve hepsinden önemlisi "büyülübir dünya"da yaşadığımızı bir kez daha anlayacağız.

(Tanıtım Bülteninden)

Kumandanı Öldürmek TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

Muhteşem

kalınlığı gözünüzü hiç korkutmasın su gibi akıp gidiyor


09.11.2020

harika

su gibi akıp huzur veren kitap..


17.08.2020

Fantastik

Bir solukta okunan çok keyifli bir kitap. Murakami her zaman çok güzel, sürükleyici yazıyor.

Kumandanı Öldürmek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kumandanı Öldürmek, Haruki Murakami

Yorum Gönder