23 Kasım 2021

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 Marcel Proust Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Marcel Proust
Çevirmen: Ebru Erbaş

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Marcel Proust olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 TIKLA PDF İNDİR !

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 Yazarı Kimdir ?

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 yazarı Marcel Proust 'dır. Marcel Proust yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 PDF indir oku

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 TIKLA PDF İNDİR !

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 TIKLA PDF İNDİR !

Kıskançlık, Fransız yazar Marcel Proust'un edebiyat tarihine damgasını vuran Kayıp Zamanın İzinde adlı yedi ciltten oluşan nehir romanının beşinci cildi Mahpus'tan seçtiğimiz çok çarpıcı bir bölüm.

Fonunda, aristokrasinin çöküşü ve orta sınıfın yükselişi dönemine denk gelen Üçüncü Cumhuriyet yönetimi altında gerçekleşen büyük toplumsal değişimlerin yer aldığı romanın bu bölümü, kıskançlık duygusunun en karanlık yanlarını ve yıkıcı etkilerini ustalıkla ele aldığı satırlarıyla bütünden farklılaşıyor.

Yazar olmak isteyen Marcel âşık olduğu Albertine'in kendisinin Paris'teki burjuva evine taşınmasını sağlamış ancak kendisi de arzunun ve kıskançlığın pençesine düşmüştür. Neden sürekli birbirimizi sınama ve sahiplenme eğiliminde oluruz, kıskançlık ölümden bile güçlü müdür gibi sorulara yanıt arayan Kıskançlık, Proust'un derin psikolojik gözlemlerine, zengin betimlemelerine aşina olanlar için bir hatırlatma, yeni başlayacak olanlar içinse tadımlık.

(Tanıtım Bülteninden)

Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 TIKLA PDF İNDİR !Kıskançlık - Kısa Klasikler 28 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kıskançlık - Kısa Klasikler 28, Marcel Proust

Yorum Gönder