30 Kasım 2021

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Ayşe Hacıhasanoğlu

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Lev Nikolayeviç Tolstoy (1828-1910): Anna Karenina, Savaş ve Barış, Diriliş'in büyük yazarı, yaşamının son otuz yılında kendini insan, aile, din, devlet, toplum, özgürlük, boyun eğme, başkaldırma, sanat ve estetik konularında kuramsal çalışmalara da verdi. Bu dönemde yazdığı roman ve öykülerinde yıllarca üzerinde düşündüğü insanlık sorunlarını edebi bir kurguyla ele aldı. İlk olarak 1889'da yayınlanan Kreutzer Sonat, sansüre uğramasına rağmen çok büyük ilgi uyandırmış, tartışmalara sebep olmuştur. Tolstoy'un son derece sade, gerçekçi ve etkileyici anlatımının doruğa çıktığı eser, yaşamının son döneminde ortaya koyduğu yeni ahlak anlayışının da önemli örneklerinden biridir.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2014


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2019

Mükemmel Ötesi

Gerçekten bir kaç defa okumak isteyeceğiniz bir kitap.


09.04.2014

Harika bir anlatım

Trendeki yolculuğu sırasında, kadın ve erkeğin ahlaki sorumlulukları konusunda, karısını kıskançlık yüzünden öldüren Pozdnışev´in neler düşündüğü, cinayeti işleyecek duruma nasıl geldiği ve cinayeti nasıl işlediği ve ruh hali ustaca anlatılmış.

Kitabın sonunda da yazarın genel düşünce ve değerlendirmeleri yer alıyor.

Mutlaka okunmalı.

Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kreutzer Sonat - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder