29 Kasım 2021

Kötülük Çiçekleri Charles Baudelaire Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Charles Baudelaire
Çevirmen: Sait Maden

Kötülük Çiçekleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Baudelaire olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kötülük Çiçekleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kötülük Çiçekleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kötülük Çiçekleri TIKLA PDF İNDİR !

Kötülük Çiçekleri Yazarı Kimdir ?

Kötülük Çiçekleri yazarı Charles Baudelaire 'dır. Charles Baudelaire yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Kötülük Çiçekleri PDF indir oku

Kötülük Çiçekleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kötülük Çiçekleri TIKLA PDF İNDİR !

Kötülük Çiçekleri TIKLA PDF İNDİR !
Charles Baudelaire (1821-1867): Fransız şair, çevirmen ve sanat eleştirmeni. İlk yayımladığı eser Salon 1845 başlıklı sanat eleştirisidir, bu metinle modernist estetiğin öncüleri arasındaki yerini almıştır. 19.yüzyılın en büyük şairlerinden biri olarak gerek çağdaşları gerekse kendinden sonra gelen sanatçılar, A. Rimbaud'dan S. Mallarmé'ye, T.S. Eliot'tan W. Benjamin'e uzanan modernist çizginin hem teorisi hem de pratiği üzerinde muazzam bir etki bırakmıştır. Kötülük Çiçekleri, yabanıl, korkunç ve kara bir gerçekliğin kitabı, Romantizm'in yeniden keşfi, Benjamin'in söylediği gibi Avrupa'yı etkileyen son lirik başyapıttır.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Kötülük Çiçekleri TIKLA PDF İNDİR !

07.11.2019

Şiir nasıl katledilir?

Öz-Türkçe kullanacağım diye şiirdeki ahenk ve anlam nasıl mahvedilir, bu kitapta gördüm. İş Bankası bu berbat çevirileri nasıl basar anlamış değilim. Tek kelime Fransızca bilmiyorum, ama Fransızca orijinalini elimde sözlük okudum da anladım, bu çevirideki şiirleri anlamadım... Yazık.

Kötülük Çiçekleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Kötülük Çiçekleri, Charles Baudelaire

Yorum Gönder