28 Kasım 2021

Korku-Bez Ciltli Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Levent Bakaç

Korku-Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 88 sayfalık Korku-Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Korku-Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Korku-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Korku-Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Korku-Bez Ciltli yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Korku-Bez Ciltli PDF indir oku

Korku-Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 88 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Korku-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Korku-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kentin en ünlü avukatlarından biriyle sekiz yıldır evli olan Irene Wagner, mükemmel anne ve eş tablosunda kendini kapana kısılmış hisseder ve hayatına bir renk katabilmek için genç bir piyanistle görüşmeye başlar. Ancak piyanistin sevgilisinin ortaya çıkarak ona şantaj yapmaya başlamasıyla, kendini soktuğu durumun vahametini fark eder. İçine düştüğü pişmanlık ve korkuyla, dışarıdan mükemmel görünen hayatı bir anda tepetaklak olur.

Kadın erkek ilişkilerinin içyüzünü dramatik bir biçimde ele alan Zweig'ın, her sayfada okuru bitmeyen bir gerilimin içine çeken bu uzun öyküsünü, Levent Bakaç'ın özenli çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Korku-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !Korku-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Korku-Bez Ciltli, Stefan Zweig

Yorum Gönder