26 Kasım 2021

Köpek Kalbi Mihayl Afanasyeviç Bulgakov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Mihayl Afanasyeviç Bulgakov
Çevirmen: Mustafa Yılmaz

Köpek Kalbi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mihayl Afanasyeviç Bulgakov olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köpek Kalbi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Köpek Kalbi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köpek Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

Köpek Kalbi Yazarı Kimdir ?

Köpek Kalbi yazarı Mihayl Afanasyeviç Bulgakov 'dır. Mihayl Afanasyeviç Bulgakov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Köpek Kalbi PDF indir oku

Köpek Kalbi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köpek Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

Köpek Kalbi TIKLA PDF İNDİR !
Bulgakov Köpek Kalbi'nde sokak köpeği Şarik'in öyküsünü anlatır. Dünya çapında bir bilim insanı olan Profesör Filipoviç, evine götürüp beslediği Şarik'i ameliyat ederek, er bezlerini ve hipofiz bezini adi bir suçlununkilerle değiştirir. Köpek arsız, yüzsüz, şehvet düşkünü ve kaba saba bir insana dönüşür. Şarik insan haliyle profesörün hayatını cehenneme çevirse de, Sovyet bürokrasisinde kendine bir konum edinebilecektir.

Komünistlerin küçük burjuva değerlerinin üstünde yeni bir Sovyet insanı yaratma ideallerini hicveden Köpek Kalbi, Bulgakov'un en çok tartışılan yapıtıdır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 136

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Köpek Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

03.11.2020

"Şunu anlayın ki, asıl korkunç olan artık köpek kalbi değil, insan kalbi taşıyor olması. Yani doğada var olanlar arasında en rezilini."

İnsanlığı tokat gibi ortaya koyan fakat bunu ütopik tarzda anlatan bir kitap. Okurken yeri gelip üzülebileceğiniz yeri gelince 'işte bu be!'  diyeceğiniz bir kitap. İnsanlık kendini buldukça yıllar sonra bile okunacak bir yapıt.


13.09.2020

Öğretmen önerisi

Öğretmenimiz kardeşime kitap okuma alışkanlığı kazanması için önerdi


16.06.2020

mutlaka okunmalı

Özgün, güçlü ve etkileyici bir kitap. Hem keyif dolu hem de rahatsız edici.

Köpek Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Köpek Kalbi, Mihayl Afanasyeviç Bulgakov

Yorum Gönder