26 Kasım 2021

Dune Mesihi Frank Herbert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı: Frank Herbert
Çevirmen: Ozan Korkut

Dune Mesihi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Frank Herbert olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dune Mesihi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dune Mesihi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dune Mesihi TIKLA PDF İNDİR !

Dune Mesihi Yazarı Kimdir ?

Dune Mesihi yazarı Frank Herbert 'dır. Frank Herbert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Dune Mesihi PDF indir oku

Dune Mesihi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dune Mesihi TIKLA PDF İNDİR !

Dune Mesihi TIKLA PDF İNDİR !
Bir edebiyat klasiği olan, dünyanın en çok satan bilimkurgu serisi muhteşem Dune efsanesi, ikinci kitabı Dune Mesihi'yle macerasına devam ediyor. Paul Muad'dib, gezegenlerin hakimi, kutsal savaşın görkemli galibi, prensken devrimci olan bir lider, fanatik bir dini kardeşliğin mesihi…

Fremenlerin başına geçip Dune adıyla bilinen Arrakis gezegenini kontrol etmeye başlamakla kalmayıp evrenin hükümdarı olan Paul, çağlar süren bir düzene son vermiş, bir halkın kurtuluşu olmuş ve bir gezegenin en büyük ütopyasını gerçekleştirmeye ant içmiştir. Ancak zaferinden on iki yıl sonra, tüm bu güçlere sahip olmasının sebebi olan etkenler onun için bir tehlikeye dönüşür. Paul ise öngörülerine rağmen, felaket getireceğini düşündüğü geleceği değiştirmeye kararlıdır.

"İnanılmaz… Dune'a ait her şeye sahip, belki daha da fazlasına."
-Galaxy Magazine-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Dune Mesihi TIKLA PDF İNDİR !

30.10.2020

Çok iyi

İlk kitaptan sonra beklentilerim çok yükselmişti bu kitap beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.


30.10.2020

süper bir seri

dune serisinin ikinci kitabi. çoğu kişi için daha durağan bulunan kitap ancak ben baya beğendim bu seriyi herkes okumali


11.06.2020

korku aklın katilidir

İlk kitaptan sonra iyi devam ettirmiş Frank Herbert zaten usta bir yazar ama ilk kitaptaki tat çok ayrı.Merakla almıştım kitabı beklentilerimi karşıladı .İlk kitabı okuyan herkes devam kitabı almalı.

Dune Mesihi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Dune Mesihi, Frank Herbert

Yorum Gönder