27 Kasım 2021

Keş On Dı Teybıl Zafer Algöz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Zafer Algöz
Çevirmen: Zafer Algöz

Keş On Dı Teybıl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zafer Algöz olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Keş On Dı Teybıl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Keş On Dı Teybıl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Keş On Dı Teybıl TIKLA PDF İNDİR !

Keş On Dı Teybıl Yazarı Kimdir ?

Keş On Dı Teybıl yazarı Zafer Algöz 'dır. Zafer Algöz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Keş On Dı Teybıl PDF indir oku

Keş On Dı Teybıl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Keş On Dı Teybıl TIKLA PDF İNDİR !

Keş On Dı Teybıl TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Zafer Algöz'ün ilk kitabı Haşırt Dı Bilekbord satış rekorları kırdı. Haftalarca en çok okunanlar listesinin en tepesinde kaldı. Üniversitelerde, kitap fuarlarında her yaştan, her kesimden okuyucuları ellerinde kitaplarıyla metrelerce kuyruk oluşturdu. Eminim ki, şu an elinizde tuttuğunuz ikinci kitabı Keş On Dı Teybıl ilk kitabından çok daha fazla okuyucuyla buluşacak.

Zafer Algöz artık sadece Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük aktörlerden biri değil, o aynı zamanda kalemi eline aldığında okuyucusuna eşi benzeri olmayan ziyafetler sunan müthiş bir yazar."

Candaş Tolga Işık

Zafer Algöz'ün hem çok güldüren hem de çok şaşırtan ilk kitabı Haşır

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Keş On Dı Teybıl, Zafer Algöz

Yorum Gönder