24 Kasım 2021

Karamazov Kardeşler Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Karamazov Kardeşler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karamazov Kardeşler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karamazov Kardeşler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karamazov Kardeşler TIKLA PDF İNDİR !

Karamazov Kardeşler Yazarı Kimdir ?

Karamazov Kardeşler yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Karamazov Kardeşler PDF indir oku

Karamazov Kardeşler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karamazov Kardeşler TIKLA PDF İNDİR !

Karamazov Kardeşler TIKLA PDF İNDİR !

Karamazov Kardeşler, edebiyat tarihinde çok az romana nasip olmuş bir üne sahip. Klasik Rus edebiyatının dev yazarı Dostoyevski'nin bu son romanı, Rusya'nın ruhunu simgeleyen temsilcileriyle Karamazov ailesine odaklanmış, ama girmedik alan, değinmedik konu bırakmamış: din, ahlak, baba katli, şiddet, Doğu-Batı sorunu, sınıf mücadelesi, feodalizm, sosyalizm... Dostoyevski'nin, "Hiçbir romanımı bu kadar önemsemedim," dediği Karamazov Kardeşler, daha yayımlandığı tarihten itibaren kült bir eser haline gelmiş ve tüm dünyada büyük tartışmalara yol açmıştır; XX. yüzyılın temel yazınsal izleklerini belirlemiş ve pek çok yazarı peşinden sürüklemiştir. Kitabın yayımlanmasından kısa bir süre sonra ölen Dostoyevski, tıpkı Suç ve Ceza'da olduğu gibi bu kitabında da insanlığın evrensel sorunlarını ortaya koyar. Karamazov Kardeşler, bu anlamda "kuyuya atılmış bir taş" kadar etkili bir yapıt olarak önemini koruyor.

(Tanıtım Bülteninden

Karamazov Kardeşler TIKLA PDF İNDİR !

10.10.2020

okuyun okutun

en sevdiğim dünya klasiği mutlaka okunması gereken muhteşem bir kitap!


06.09.2020

Baş Yapıt

Dostoyevski'nin baş yapıtı olarak genellikle Suç ve Ceza kabul edilir ama bence yazarın baş yapıtı Karamazov Kardeşler'dir.


30.08.2020

mükemmel

şu ana kadar hayatımda okumuş olduğum net en iyi kitap. öyle çok hızlı kitap okuyabilen biri değilim ama 1000 sayfalık bu kitap 10 günde bitti, keşke hiç bitmeseydi...

Karamazov Kardeşler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Karamazov Kardeşler, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder