27 Kasım 2021

Kabuğunu Kıran İnci Nadia Hashimi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Nadia Hashimi
Çevirmen: Nadia Hashimi

Kabuğunu Kıran İnci indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nadia Hashimi olan ve Arkadya Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kabuğunu Kıran İnci eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kabuğunu Kıran İnci ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kabuğunu Kıran İnci TIKLA PDF İNDİR !

Kabuğunu Kıran İnci Yazarı Kimdir ?

Kabuğunu Kıran İnci yazarı Nadia Hashimi 'dır. Nadia Hashimi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kabuğunu Kıran İnci PDF indir oku

Kabuğunu Kıran İnci indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arkadya Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kabuğunu Kıran İnci TIKLA PDF İNDİR !

Kabuğunu Kıran İnci TIKLA PDF İNDİR !

Baskıya, eşitsizliğe, hatta kaderlerine karşı savaşan iki genç kadının unutulmaz öyküsü…

Yıl 2007… Taliban'ın hükmettiği, kanayan yaraların sarılamadığı Afganistan'da madde bağımlısı bir babası olan ve hiç erkek kardeşi olmayan Rahima ve ablaları, sokağa bile çıkamaz, okula gidemezler. Tek umutları, oğlu olmayan ailelerin, kızlarından birini, ergenlik çağına gelene kadar erkeğe çevirmesini sağlayan Bacha Posh geleneğidir. Rahima, bu gelenek sayesinde erkek gibi giyinip, öyleymiş gibi davranabilir ve hayal bile edemeyeceği bir özgürlüğe kavuşur.

Öte yandan ailesinde bu sıra dışı geleneği ilk uygulayan kişi Rahima değildir. Yüz yıl önce büyük büyük büyükannesi Shekiba da onunla aynı kaderi paylaşmıştır. Bu değişim onu da ıssız bir köydeki güçlüklerle dolu hayatından alıp, hayal bile edemeyeceği bir dünyaya taşımıştır.

Peki, Shekiba ve Rahima, gerçekten özgür bir hayat yaşayabilecekler midir? Ya aksi olursa hayatlarına nasıl devam edeceklerdir? Kabuğunu Kıran İnci, aralarında yüz yıl olmasına rağmen aynı cesarete sahip olan bu iki kadının olağanüstü öyküsünü her sayfada ilmek ilmek işliyor.

"Dokunaklı bir aile hikâyesi… Şaşırtıcı, gizemli ihtişamıyla bir Afganistan portresi ve Afgan kadınlarının devam eden mücadelelerine tutulmuş bir ayna."
Khaled Hosseini, Uçurtma Avcısı kitabının yazarı.

(Tanıtım Bülteninden)

Kabuğunu Kıran İnci TIKLA PDF İNDİR !

04.01.2020

Duygusal

Çok ağladığım bir kitap oldu mutlaka okunmalı


09.12.2019

güzel

Çok güzel kitap bir solukta okudum. Fırsatı olan herkes okumalı.


30.10.2019

30.10.2019

çok akıcı, merak uyandırıcı, dizi gibi sonrasını merak ettiğim bir kitap. tavsiye ediyorum.

Kabuğunu Kıran İnci TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kabuğunu Kıran İnci, Nadia Hashimi

Yorum Gönder