29 Kasım 2021

Iza'nın Şarkısı Magda Szabo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Magda Szabo
Çevirmen: Hakan Tansel

Iza'nın Şarkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Magda Szabo olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Iza'nın Şarkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Iza'nın Şarkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Iza'nın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Iza'nın Şarkısı Yazarı Kimdir ?

Iza'nın Şarkısı yazarı Magda Szabo 'dır. Magda Szabo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Iza'nın Şarkısı PDF indir oku

Iza'nın Şarkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Iza'nın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Iza'nın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Iza, babası ölünce yalnız kalan annesini yanına almak ister. Doktor kızıyla gurur duyan yaşlı kadın, sürdürdüğü taşra hayatını, anılarını, alışkanlıklarını, bir anlamda kimliğini bırakıp başkente taşınır. Ne yazık ki, yirminci yüzyılın ikinci yarısında, savaş sonrasında büyük bir hızla değişen Macar toplumunda, yalnızlık ve kuşak çatışması anlamına gelmektedir bu.



Szabó ilk kez 1963 yılında yayımlanan romanında, insani değerlere en bağlı, en idealist kişilerin bile yakınlarını anlamakta nasıl yetersiz kalabileceğini, insan ilişkilerine sızan empati yoksunluğunu anlatıyor.



Magda Szabó'yu keşfettiyseniz altın bir balık yakaladınız demektir. Yazmakta olduğu bütün kitapları alın, ileride yazacaklarını da.



- Hermann Hesse-



(Tanıtım Bülteninden)



Iza'nın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

01.03.2020

Szabo'nun en güzel kitabı

Başkasının iyiliğini istemenin nasıl bencilce bir duyguya ve acı verici bir deneyime dönüşebileceğini anlatan ve çok can yakan bir kitap.


25.12.2019

İza

Ah nasılsa dokunaklı nasıl da güzel bir kitaptı. Kesinlikle okunmalı


05.12.2019

...

Ocak ayında okumuştum. Kuşak çatışmasını çok iyi anlatan bir kitap. Anne ve kızın birbirlerine yabancılaşmasını ve çatışmasını her iki taraf açısından dile getiriyor. Yaşlı kadının kızıyla birlikte yaşamasına rağmen yalnızlığı iliklerine kadar yaşaması ve kızın annesinin kırsal tarafını hor görmesi bence kitabın en vurucu yeriydi. Empati kurmak için ideal bir kitap. Okumanızı tavsiye ederim.

Iza'nın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Iza'nın Şarkısı, Magda Szabo

Yorum Gönder