23 Kasım 2021

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Mazlum Beyhan

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Lev Nikolayeviç Tolstoy (1828-1910): Anna Karenina, Savaş ve Barış, Diriliş, Kreutzer Sonat'ın büyük yazarı, yaşamının son otuz yılında kendini insan, aile, din, devlet, toplum, özgürlük, boyun eğme, başkaldırma, sanat ve estetik konularında kuramsal çalışmalara da verdi. Bu dönemde yazdığı roman ve öykülerinde yıllarca üzerinde düşündüğü insanlık sorunlarını edebi bir kurguyla ele aldı. 1886 yılında yayınlanan İvan İlyiç'in Ölümü sade, süssüz anlatımıyla Rus gerçekçi edebiyatında eşsiz bir yere sahiptir. Daima gerektiği gibi yaşamaya özen göstermiş bir insanın ölümle yüzleşmesini konu edinen eser, Tolstoy'un yaşamının son döneminde ortaya koyduğu yeni ahlak anlayışının da ilk örneklerinden biridir. İvan İlyiç'in Ölümü Tolstoy'un bir mektubunda belirttiği gibi sıradan bir adamın, sıradan ölümünün kendi gözünden tasviridir.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 100

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 100

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

29.05.2020

Mükemmel

Sahip olduğumuz hiçbir şeyin garantisi olmadığını anlatan, her sayfasında hayat üzerine düşünmenizi sağlayan mükemmel bir kitap. Aynı zamanda çok akıcı ve kısa bir romandır.


29.02.2020

SARSICI VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ

İvan İlyiç'in Ölümü'nü okuduktan sonra, acaba gerçekten istediğim gibi yaşıyor muyum?, diye sordum kendi kendime. Kaçınılmaz olarak yaşayacağımız "o an" gelmeden önce, kendi kendimize bu soruyu sormalı ve dürüstçe cevaplamalıyız.


22.02.2020

Çok güzel

Tolstoy'un dili sade ve anlattıkları da bir o kadar etkileyici. Kitap akıp gidiyor çeviri de çok güzel tavsiye ederim.

İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, İvan İlyiç'in Ölümü - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder