29 Kasım 2021

İstanbul Hatırası Ahmet Ümit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Ahmet Ümit
Çevirmen: Ahmet Ümit

İstanbul Hatırası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Ümit olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İstanbul Hatırası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İstanbul Hatırası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İstanbul Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul Hatırası Yazarı Kimdir ?

İstanbul Hatırası yazarı Ahmet Ümit 'dır. Ahmet Ümit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

İstanbul Hatırası PDF indir oku

İstanbul Hatırası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İstanbul Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

Yedi tepeli şehre çökmüş kasvet yüklü bir bulut, son nefesini vermiş yedi kurban...

Tarihî yarımadada işlenen sıra dışı bir cinayet, Başkomser Nevzat'ı harekete geçirir. Katil, avcuna antika bir sikke bıraktığı kurbanın cesedi üzerinden çözülmesini istediği bazı mesajlar vermiştir. Aynı cinayet ritüelinin parçası olmuş kurbanlar peşi sıra gelir; tüm kurbanların elinde bir sikke vardır ve her biri şehrin parlak dönemlerinde yaşamış bir imparatorunun döneminden kalma tarihi bir yapının önüne bırakılmıştır. Kurbanların ortak özelliği, İstanbul'a olan ihanetleridir. Peki katilin özelliği nedir?

Şehrimizle birlikte yitirdiklerimize, birbirimize bakıyorduk.

Byzantion, Konstantinapol ve İstanbul... Sahipleri, sakinleri değişse de, yeni isimler edinip farklı karakterlere bürünse de değişmeyen bir şey var tarihi yarımadada; eskimeyen güzelliği. Ahmet Ümit İstanbul Hatırası'nda artık tehdit altında olan bu güzelliği merkeze alıyor ve yüksek gerilimli polisiyesiyle okuru hipnotize ederken aktardığı tarihi bilgilerle İstanbulluluk bilincini de canlandırmaya çalışıyor.

Şehre bakıyorduk denizden. Sisler içindeydi İstanbul... Sisler içinde deniz... Sisler içinde teknemiz. Sultanahmet'in minareleriydi görülen, Ayasofya'nın kubbesi, Topkapı Sarayı'nın kuleleri. Hiç yağmalanmamış, yıkılmamış, kirletilmemiş gibiydi şehir. Güneş doğmadan bir anlığına beliren bir hayal gibi... Büyülü bir bulut gibi... Bir masal imgesi gibi... Yeni kurulmuş bir kent gibi... Taze bir başlangıç gibi... Genç, umutlu, güzel...

(Tanıtım Bülteninden)

İstanbul Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

Polisiye Eser

Kitabı elinize aldığınız andan itibaren merak etmeye başlıyorsunuz. Akıcı ve sürükleyici bir şekilde devam ediyor. Aynı zamanda İstanbul hakkında Bilgi verici nitelikte..


04.06.2020

Heyecan ve bilgi hazinesi

Başından sonuna kadar heyecanını koruyan ve bazı bölümlerde duygusal yoğunluğunu üst seviyeye çıkaran bir roman. "Katil şu mu bu mu" derken bir bakmışsınız kitabın sonuna gelmişsiniz. Kitap, İstanbul'a dair verdiği şahane bilgilerle de okuru doyuruyor


25.03.2020

Polisiye

Ahmet Ümit ilk okuduğum kitabı ve kitabından sonra bütün kitaplarını okudum çok güzel akıcı anlatım resmen içinde yaşıyorsunuz hikayenin

İstanbul Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, İstanbul Hatırası, Ahmet Ümit

Yorum Gönder