30 Kasım 2021

Hesabım Var Onur Ünlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Onur Ünlü
Çevirmen: Onur Ünlü

Hesabım Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Onur Ünlü olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 352 sayfalık Hesabım Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hesabım Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hesabım Var TIKLA PDF İNDİR !

Hesabım Var Yazarı Kimdir ?

Hesabım Var yazarı Onur Ünlü 'dır. Onur Ünlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hesabım Var PDF indir oku

Hesabım Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 352 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hesabım Var TIKLA PDF İNDİR !

Hesabım Var TIKLA PDF İNDİR !

Onur Ünlü'nün özgün hafiyesi Selman Bulut'un maceralı sürüyor. "İtirazım Var"ın hikâyesinin kaldığı yerden devamla "Hesabım Var"!

Selman Bulut, kısa bir zaman önce, puslu bir şubat günü, Selimiye sırtlarındaki yarı-görkemli camisinde işlenen ve şeytani bir şekilde üzerine yıkılan karanlık bir tefeci cinayetini, cümle namlı dedektife nazire yaparcasına, kendi başına çözmüştür. Ne var ki katil, müstakbel damadıdır. Bu travmayı atlatamayan güzeller güzeli kızını, Zeynebini, ciğeri yana yana bir akıl hastanesine teslim etmeye mecbur kalan Selman Bulut, imamlıktan zorunlu istifasının ardından, eski müezzini, daha eski evlatlığı ve her daim yoldaşı Efrahim'le birlikte, Laleli'de bir pavyonda çalışmaya başlar.

Bir zamanların namlı boksörü Selman Bulut, yaşamak uğraşının kaderin eline bırakılmayacak kadar ciddi bir mesele olduğunun bilinciyle, emektar bağlaması Muhsin'in tellerine tutunarak, huzurlu bir hayat kurmaya çalışmaktadır. Ama nafile! Yine çirkin ve karanlık cinayetlerin ortasına savrulan, eski imam, nevzuhur dedektif ve taze âşık Selman Bulut olacaktır.

Cesetler, sırlar, seccadeler, kuyular, selfiler, şarkıcılar, yokluklar, izmaritler, polisler, kroşeler, kanlı yaralar, büyük cennet yangınları ve hakikatin kadife örtüsü aşkına!

İtirazım Var'dan devamla Hesabım Var!

(Tanıtım Bülteninden)

Hesabım Var TIKLA PDF İNDİR !

14.11.2020

ONUR ÜNLÜ

Onur Ünlü hayata çok farklı pencereden bakma klişesini iliklerine kadar hisseden ve aktaran bir yara konumunda edebiyatta gövde gösterisi yapıyor. yazmaktan ve anlaşılmamaktan korkmuyor. o sebeple ilgi çekip merak uyandırıyor. Ah Muhsin Ünlü mahlasına biraz ara vermiş olsa da Onur Ünlü de güzel yazıyor.


08.10.2020

Hesabım var

İtirazım var devamı hesabım var. Öncesinde filmi izleyip devamında kitabı okuyunca oyuncuları belli olan bir film çekiyorsunuz kafanızın içinde.

Hesabım Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hesabım Var, Onur Ünlü

Yorum Gönder