22 Kasım 2021

Hayır... - Dar Zamanlar 3 Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Adalet Ağaoğlu

Hayır... - Dar Zamanlar 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayır... - Dar Zamanlar 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayır... - Dar Zamanlar 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayır... - Dar Zamanlar 3 TIKLA PDF İNDİR !

Hayır... - Dar Zamanlar 3 Yazarı Kimdir ?

Hayır... - Dar Zamanlar 3 yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hayır... - Dar Zamanlar 3 PDF indir oku

Hayır... - Dar Zamanlar 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayır... - Dar Zamanlar 3 TIKLA PDF İNDİR !

Hayır... - Dar Zamanlar 3 TIKLA PDF İNDİR !
"İnsanın düşünsel faaliyeti derinleştikçe, başkaldırı sesinin de derinlerden, boğuklaşmış olarak gelmesinden daha doğal ne var? Haykırmalar, savsözler ancak yüzeyden yüzenlerin kulak yırtan gürültüsünden başka bir şey değil."

"Adalet Ağaoğlu, yalnızca Hayır'ın son halkasını oluşturduğu üçlemesiyle, bütün romanlarıyla kimi sorunsalların peşinde bir yazar kimliğindedir. Romanlarında en öne çıkan yan, düşünsel içeriktir. Hayır onun bu özelliğinin belki de en yoğun biçimde alımlanabileceği bir roman…"
-Füsun Akatlı-

"Hayır, baştan sona, bir yazarın nasıl kendine özgü bir dil yaratabileceğinin serüvenidir. Hayır'ın, bütün öbür olumlu özelliklerinin yanı sıra, yazınsal Türkçenin çağcıl başyapıtlarından biri olduğunu düşünüyorum."
-Semih Gümüş-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 305

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Hayır... - Dar Zamanlar 3 TIKLA PDF İNDİR !

09.10.2019

Okunmalı

Dar Zamanlar üçlemesiyle "Cumhuriyet'in ilk okumuş neslinin" anatomisini tüm dışsal koşullarla birlikte Aysel karakteri üzerinden izliyoruz. Bunun yanında Adalet Ağaoğlu'nun anlatısının evrimini de hayranlıkla takip ettim. Üçlemenin son kitabı "Hayır..." bu neslin darbeler sonrası geldikleri düşünsel noktayı (özgünlüğü tartışılabilir olsa da) etkileyici bir estetikle aktarıyor. Aydınımızın da, edebiyatımızın da postmodernleşmesini görüyoruz. Türkçe edebiyata hala ilgisi olanların pas geçmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Hayır... - Dar Zamanlar 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hayır... - Dar Zamanlar 3, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder