21 Kasım 2021

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap J. K. Rowling Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: J. K. Rowling
Çevirmen: J. K. Rowling

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı J. K. Rowling olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap Yazarı Kimdir ?

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap yazarı J. K. Rowling 'dır. J. K. Rowling yazdığı bu eserle Costa (Whitbread) Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap PDF indir oku

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap TIKLA PDF İNDİR !


"Mahsur kalmış cadıların ve büyücülerin acil durum taşıtı Hızır Otobüs'e hoş geldiniz. Asanızı tuttuğunuz elinizi uzatın, otobüse atlayın, sizi istediğiniz yere götürelim."

Sirius Black adında azılı bir katil, tüyler ürpertici Azkaban kalesinde tam on iki yıl boyunca tutsak kalmıştır. Tek lanetle on üç kişiyi birden öldüren Black'in, Karanlık Lord Voldemort'un hizmetkârı olduğuna kesin gözüyle bakılmaktadır. Bir yolunu bulup Azkaban'dan kaçan Black'in peşinde olduğu bir tek kişi vardır: Harry Potter. Harry, büyücülük okulunun sihirli duvarları arasındayken, arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikteyken bile güvende değildir. Çünkü aralarında bir hain olabilir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 396

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap TIKLA PDF İNDİR !

13.12.2017

hayran

filmleri ne kadar güzel olsa da kitabı okumak ayrı güzellikte


24.01.2017

Filmini ikiye katlar

Okurken hemen farkediyorsunuz ruh emicilere filmde olduğundan daha farklı yaklaşılmış. Filmde aklınızda birçok soru oluşurken burada çoğu açıklığa kavuşturulmuş. Harry Potter hayranı herkesin düşünmeden okuması gereken bir bölüm olmuş, en sevdiklerimden.


17.12.2015

Harry Potter Kitapları

Bir seri ancak bu kadar mükemmel kurgulanmış olabilirdi. Tam anlamıyla muazzam. Onlarca seri okudum ve neredeyse her biri, bir yerlerden özenerek oluşturulmuş kurgular. Ancak Harry Potter zamanının favorisi olmaktan çıkmış, sonsuza kadar etkisini ve muhteşemliğini kaybetmeyecek kült bir efsaneye dönüşmüş. Teşekkürler J.K Rowling...

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - 3.kitap, J. K. Rowling

Yorum Gönder