21 Kasım 2021

Günler Aylar Yıllar Yan Lianke Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Yan Lianke
Çevirmen: Erdem Kurtuldu

Günler Aylar Yıllar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yan Lianke olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 105 sayfalık Günler Aylar Yıllar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Günler Aylar Yıllar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Günler Aylar Yıllar TIKLA PDF İNDİR !

Günler Aylar Yıllar Yazarı Kimdir ?

Günler Aylar Yıllar yazarı Yan Lianke 'dır. Yan Lianke yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Günler Aylar Yıllar PDF indir oku

Günler Aylar Yıllar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 105 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Günler Aylar Yıllar TIKLA PDF İNDİR !

Günler Aylar Yıllar TIKLA PDF İNDİR !

Günler Aylar Yıllar, hayatın zorlukları karşısında hep diri kalabilen bir umudun romanı.

Kuraklık, Balou Sıradağları'nda tüm yıkıcılığıyla baş göstermiştir. İnsanlar çareyi evlerini terk edip su ve yiyecek bulabilecekleri yerlere kaçmakta bulurken geride sadece ihtiyar ile kör köpeği kalır ve bu iki kader ortağı, birkaç damla su, bir avuç mısır tanesi, bir karış gölgelik peşinde dolanır durur. Günleri, geceleri en sert, en çetin koşullarla sınanır; zamanın ve mekânın izleri silinip iskeletleri daha da belirginleşirken önlerindeki yollar da gitgide çatallanır. Bu zorluklardan geriye kalan, olağanüstü bir varoluş inadıdır.

Çin'in yaşayan en güçlü yazarlarından, Franz Kafka Ödülü sahibi Yan Lianke'nin Günler Aylar Yıllar'ını Erdem Kurtuldu Çince aslından çevirdi.

(Tanıtım Büleninden)

Günler Aylar Yıllar TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2020

Günler Aylar Yıllar

O kadar zevk alarak okudum ki .Son sayfasına kadar  bir insanın nasıl  mücadele verdiğini  heyacanla okuyorsunuz.Hayata dair çok güzel dersler alıyorsunuz.Herkesin okumasını öneririm.


08.04.2020

Mısır Fidesi

İhtiyar Adam, Kör Köpek ve tek Mısır Fidesi etrafında dönen yoksulluk, kuraklık, yalnızlık gibi kavramlar üzerinde duran kısa ama etkili bir kitap...

Günler Aylar Yıllar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Günler Aylar Yıllar, Yan Lianke

Yorum Gönder