20 Kasım 2021

Güneşi Uyandıralım Jose Mauro De Vasconcelos Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: Jose Mauro De Vasconcelos
Çevirmen: Saadet Özen

Güneşi Uyandıralım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Mauro De Vasconcelos olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güneşi Uyandıralım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güneşi Uyandıralım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güneşi Uyandıralım TIKLA PDF İNDİR !

Güneşi Uyandıralım Yazarı Kimdir ?

Güneşi Uyandıralım yazarı Jose Mauro De Vasconcelos 'dır. Jose Mauro De Vasconcelos yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Güneşi Uyandıralım PDF indir oku

Güneşi Uyandıralım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güneşi Uyandıralım TIKLA PDF İNDİR !

Güneşi Uyandıralım TIKLA PDF İNDİR !

Zeze'nin maceraları Güneşi Uyandıralım ile devam ediyor. Çocukluk dostu şeker portakalı fidanı yerine çok sevdiği kurbağası ona yoldaşlık ediyor artık. Zengin ve katı bir ailenin evlatlığı olan Zezé sevdiklerinden uzak ama hâlâ birkaç dostu var: aşçı Dadada, öğretmeni Fayolle, ona yol arkadaşı olan kurbağa ve babası gibi gördüğü Fransız şarkıcı Maurice Chevalier.

Güneşi Uyandıralım, içine düştüğü dünyaya hiçbir zaman sığamamış Zezé'nin tüm yalnız çocukların yüreklerine seslendiği hüzünlü ama rengârenk bir serüven.

(Tanıtım Bülteninden)

Güneşi Uyandıralım TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

Mükemmel

Çok guzel bir kitap herkese tavsiye ederim


20.10.2020

Güzel

Okumaktan keyif aldığım bir kitap


08.10.2020

Güneşi Uyandırmak Gerek Bazen

Okuduğunuzda pişman olmayacağınız çok beğendiğim bir kitap

Güneşi Uyandıralım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Güneşi Uyandıralım, Jose Mauro De Vasconcelos

Yorum Gönder