26 Kasım 2021

Gondolin'in Düşüşü J. R. R. Tolkien Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: J. R. R. Tolkien
Çevirmen: J. R. R. Tolkien

Gondolin'in Düşüşü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı J. R. R. Tolkien olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 208 sayfalık Gondolin'in Düşüşü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gondolin'in Düşüşü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gondolin'in Düşüşü TIKLA PDF İNDİR !

Gondolin'in Düşüşü Yazarı Kimdir ?

Gondolin'in Düşüşü yazarı J. R. R. Tolkien 'dır. J. R. R. Tolkien yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Gondolin'in Düşüşü PDF indir oku

Gondolin'in Düşüşü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 208 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gondolin'in Düşüşü TIKLA PDF İNDİR !

Gondolin'in Düşüşü TIKLA PDF İNDİR !

Tolkien'in yayımlanmamış eserleri arasında Christopher Tolkien'in yayıma hazırladığı son kitap olan ve Kadim Zamanlar'ın üç büyük öyküsünden biri olarak tasarlanan Gondolin'in Düşüşü nihayet Orta Dünya hayranlarıyla buluşuyor!

Etrafını kuşatan dağların ortasındaki bir ovaya inşa edilmiş ve dört bir yanı düşmanların orayı bulmasını engelleyen bir büyüyle çevrelenmiş olan efsanevi Gondolin şehri yüzyıllardır ayaktaydı. Gondolin şehrinde mağrur ve adil bir Elf halkı yaşıyordu. Gondolin dışında kalan yerler ise Morgoth'un boyunduruğu altındaydı ve ister İnsan olsun ister Elf, herkes kölelik hayatı yaşıyordu.

Elf ve İnsan kavimlerinin cefasına kulaklarını tıkayan Valar arasında Morgoth'a karşı planlar kuran tek tanrı ise Suların Efendisi, Derinlerin Sakini Ulmo'ydu. Akarsuların aktığı, göllerin uzandığı ve denizlerin kıyısı olan her yerin efendisi olan Ulmo kendisine bir ulak seçerek onu Gondolin'e gönderecekti. Ve böylece Orta Dünya'da çağlar boyunca yankıları hissedilecek bir olaylar silsilesi başlamış olacaktı.

J.R.R. Tolkien'in "bu hayali dünyada yazdığım ilk öykü" diye nitelediği Gondolin'in Düşüşü, Christopher Tolkien'in öykünün geçirdiği evrime dair notları ve Alan Lee'nin artık klasikleşen tarzıyla çizdiği illüstrasyonlarıyla her Tolkien severin kütüphanesine katmak isteyeceği bir eser.

(Tanıtım Bülteninden)

Gondolin'in Düşüşü TIKLA PDF İNDİR !Gondolin'in Düşüşü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Gondolin'in Düşüşü, J. R. R. Tolkien

Yorum Gönder